Flower power : konsten att lyckas med blommor och buketter

Vill du läsa Flower power : konsten att lyckas med blommor och buketter pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Elinor Tilander,Hanna Piippo. Att läsa Flower power : konsten att lyckas med blommor och buketter online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Flower power : konsten att lyckas med blommor och buketter Image

Oavsett om du är nybörjare eller om du har lång erfarenhet av att arbeta med blommor får du här inspirerande tips om allt från verktyg, vaser och vatten till vilka blommor som funkar fint ihop och hur varje liten kvist ska arrangeras för att uppnå volym och harmoni.De tydliga instruktionerna är utformade på samma sätt som recepten i en kokbok, och till varje recept följer även en behändig inköpslista över exakt vilka blommor, vilken nyans och vilket antal som behövs för att lyckas med buketterna. Elinor Tilander och Hanna Piippo lärde känna varandra på floristutbildningen och driver i dag varsitt blomsterföretag specialiserade på skräddarsydda buketter. De håller även workshops i blomsterarrangemang.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,45 MB

FILNAMN: Flower power : konsten att lyckas med blommor och buketter.pdf

ISBN: 9789163614798

FÖRFATTARE: Elinor Tilander,Hanna Piippo

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Flower Power: konsten att lyckas med blommor och buketter ...

Hanna has together with Elinor Tilander written and styled Flower Power, konsten att lyckas med blommor och buketter book published by Pagina in Sweden March 2018.

Flower Power: konsten att lyckas med blommor och buketter ...

Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse. Information om våra kakor. Jag förstår

RELATERADE BÖCKER