Välkommen till Vegoriket

Välkommen till Vegoriket-boken skrevs 2017-08-18 av författaren Mattias Kristiansson. Du kan läsa Välkommen till Vegoriket-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Mattias Kristiansson.

Rsfoodservice.se Välkommen till Vegoriket Image

Här härskar Mattias Kristiansson, som med humor, varsamhet och utan pekpinnar guidar dig till en grönare livsstil. Boken innehåller allt från vardagsrätter att äta framför tv:n och middag att bjuda vännerna på till riktiga festmåltider att imponera med. Allt utan animaliska produkter och med mycket smak och variation. Vegansk mat är förvisso ofta nyttig, men även den som gillar gräddigt, krämigt, sött och friterat kommer att känna sig som hemma här. Utöver middagsmaten får också frukostar och bakverk sin plats i denna personliga, generösa och kompletta kokbok. Jag är så himla glad över att få välkomna till min helt egna vegovärld. Jag är själv ganska nyinflyttad och började bygga upp detta gröna paradis, Vegoriket, i början av 2012. Från att ha varit en köttig typ utan någon egentlig tanke på vad och vem jag stoppade i mig äter jag nu helt veganskt, gråter av glädje till glada grisar på Youtube och driver Sveriges första och största helt vegetariska mattidning VEGO. Helt galet. Men det är inte svårare än så när man omger sig av god mat. Oavsett om det är dina första stapplande steg i Vegoriket eller om du redan kan alla kvarter, gatuhörn och bakgator, så är det här en bok för dig. Kompromisslös, rent ut sagt skitgod vegomat för alla tillfällen. Jag hoppas att du bara köpte en enkelbiljett hit - för du kommer aldrig vilja åka tillbaka.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,93 MB

FILNAMN: Välkommen till Vegoriket.pdf

ISBN: 9789113080635

FÖRFATTARE: Mattias Kristiansson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Välkommen till Vegoriket - Klinta & Co

Välkommen till Vegoriket Här härskar Mattias Kristiansson, som med humor, smidighet och utan pekpinnar guidar dig bort från animaliska produkter mot en mer vegansk livsstil. Hösten 2014 gav han ut boken Vego där han delade med sig av favoriträtter från sin egen första, lite trevande (men övertygade) tid som vegan.

Välkommen till Vegoriket! | Taffel

Välkommen till Vegoriket! I torsdags var vi på bokrelease av en himla kul och fin och bra bok som heter "Vegoriket". Boken är skriven av Mattias Kristiansson, du vet han som driver tidningen VEGO som vi har varit med i två gånger nu.

RELATERADE BÖCKER