Min spegelbild

Min spegelbild är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Vanjavit Taaveniku. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Min spegelbild online.

Rsfoodservice.se Min spegelbild Image

Detta är en djupt innerst berättelse, en lyrisk självbiografi kantad av psykisk smärta. En betraktelse av det som har varit, och är Vanjavits liv. Hur hennes vardag med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och psykisk ohälsa sett ut. Men den handlar även om hur hon själv, och hennes familj har påverkats av den bristande förståelsen och stödet från omgivningen. Detta är en bok om den hårda kampen till att få rätt hjälp. Men här ryms även insikt hopp och tro. Min spegelbild är Vanjavits debut

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,89 MB

FILNAMN: Min spegelbild.pdf

ISBN: 9789163912818

FÖRFATTARE: Vanjavit Taaveniku

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Alla sommarens skurar blir min spegelbild | Arvsfonden

Alla sommarens skurar blir min spegelbild Det här projektet vill undersöka hur film på ett långsiktigt sätt, kan utveckla skådespelarna konstnärligt, möta ny publik och upplösa negativa attityder till konstnärer med olika funktionsnedsättningar.

"Jag känner inte igen min spegelbild" | Aftonbladet

Min spegelbild är för mig ett stort blur bara och detta blur har jag tolkat som något ungdomligt. Denna gången tog jag mig en närmare titt. Mycket närmre.

RELATERADE BÖCKER