Och bergen svarade

Och bergen svarade är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Khaled Hosseini. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Och bergen svarade online.

Rsfoodservice.se Och bergen svarade Image

Från författaren till Flyga drake och Tusen strålande solar kommer en ny roman, en djupt rörande släkthistoria om hur de val vi gör ekar genom generationer. I den fattiga lilla byn Shadbagh i Afghanistan säljer Sabor sin fyraåriga dotter Pari när han inte längre kan försörja sin växande familj. Pari och hennes bror kommer för alltid att känna saknaden av varandra, och den dag de äntligen möts igen är det kanske redan för sent ... Temat i Khaled Hosseinis hjärtslitande familjesaga är bröder och systrar - som älskar, sårar, förråder och förlåter, som är i stånd att döda men också att ge sitt liv för varandra.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,62 MB

FILNAMN: Och bergen svarade.pdf

ISBN: 9789146225836

FÖRFATTARE: Khaled Hosseini

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Och bergen svarade - Wikipedia

RECENSION. Svulstiga översatta recensionscitat och pyntade baksidestexter, mer eller mindre rättvisande, är något man vänjer sig vid när man skriver om böcker. Ibland, som med Khaled Hosseinis nya roman "Och bergen svarade", blir man dock lite extra matt. Viljan att fastslå att Hosseini verkligen är de stora, svallande känslornas författare blir alldeles o...

Recension av Och bergen svarade, Khaled Hosseini: Khaled ...

Pris: 49 kr. E-bok, 2013. Laddas ned direkt. Köp Och bergen svarade av Khaled Hosseini på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER