Livet med Lif - 3 - Myten om vår potential

Livet med Lif - 3 - Myten om vår potential-boken skrevs 2019-09-25 av författaren Camilla Lif. Du kan läsa Livet med Lif - 3 - Myten om vår potential-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Camilla Lif.

Rsfoodservice.se Livet med Lif - 3 - Myten om vår potential Image

Du kan bli allt du vill, bara du satsar! Kämpa hårt så kan du uppnå vadsomhelst! Det är budskapet vi möts av i artiklar, böcker och tv-program. Men i själva verket kanske det är rätt stressigt att hålla alla valmöjligheter öppna hela tiden? Blir det någon energi över till verkligheten då? Och kan alla verkligen bli allt? Enligt forskare ägnas den största delen av vår mentala kapacitet åt de liv vi inte lever. Men finns det ett mer lagom sätt att förhålla sig till sin potential? Camilla Lif, präst och radiopratare, använder sin erfarenhet från många års möten med människor när hon tar sig an frågorna och känslorna som bubblar inom oss alla. Med humor, djup och lätthet provar Camilla Lif nya sätt att tänka kring oss människor och hur vi fungerar. Finns det vägar utanför de vanliga tankespåren? En stund med denna kloka röst hjälper dig att lyfta blicken och se varmare på dig själv och din omvärld. Välkommen till Livet med Lif! Livet med Lif är en serie på åtta fristående avsnitt. Camilla Lif är präst i Katarina församling i Stockholm. Hon medverkar ofta i Sveriges Radio, till exempel i Tankar för dagen och Spanarna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,53 MB

FILNAMN: Livet med Lif - 3 - Myten om vår potential.pdf

ISBN: 9789151501840

FÖRFATTARE: Camilla Lif

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Han som tog livet på allvar - Sydsvenskan

Frågan är dock hur mycket mening vi kan räkna med. Meningen vi uppfattar i tillvaron är i hög grad styrd av ett förhållande till våra förväntningar. Om tillvaron ska ha någon mening måste det finnas något som väntar bakom hörnet - annars behöver vi inte gå gatan framåt. Meningen med livet, en fråga med undanglidande svar

Meningen med livet - Wikipedia

LIF välkomnar regeringens besked om en nationell vaccinstrategi mot coronaviruset. Läkemedelsbranschen ser fram emot nära samverkan med alla aktörer utifrån målet att Sverige ska få tillgång till vacciner när dessa väl är godkända för vaccinering.

RELATERADE BÖCKER