Häxmästaren

Vill du läsa Häxmästaren pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Saskia Walker. Att läsa Häxmästaren online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Häxmästaren Image

Lennox Taskill är en liderlig rucklare, och en kraftfull häxa som enligt rykten även utför förtrollningar mot kompensation när det behagar honom. Hans enda lojalitet står till likasinnade - för hans förakt inför vanliga människor befästes när han såg sin egen mor brännas på bål, anklagad för häxeri. Så när den förtjusande hustrun till en förmögen godsägare kommer för att be Lennox om hjälp, ger hon honom ovetandes både en möjlighet till förlustelser ... och vedergällning. Chloris Keavey har misslyckats med att producera en arvinge och står nu inför hotet att kastas ut på gatan av sin skoningslösa make. Hon har lovat sig själv att hon ska göra allt som står i hennes makt för att bli med barn, även om det innebär att utsätta sin kropp - och själ - för Lennox förförande magi. Men när den grymma häxjakten kommer allt närmare riskerar Lennox och Chloris allt för att kunna fortsätta med sina förbjudna, lustfyllda nätter ... och för att bevara hemligheten som kan kosta dem livet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,41 MB

FILNAMN: Häxmästaren.pdf

ISBN: 9789175234809

FÖRFATTARE: Saskia Walker

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Margit Sandemo - Böcker | Bokus bokhandel

1996, Pocket. Köp boken Ondskans ansikte Hft 4 Häxmästaren hos oss!

Häxmästaren - Bonnier Audio

Häxmästaren Móri och sonen Dolg hade kommit till Island för ett viktigt uppdrag. Med sig hade Dolg den magiska blå safiren, som de onda riddarna av Den Heliga Solens Orden kunde offra allt för att få tag i.

RELATERADE BÖCKER