Häxmästaren

Häxmästaren-boken skrevs 2016-03-02 av författaren Saskia Walker. Du kan läsa Häxmästaren-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Saskia Walker.

Rsfoodservice.se Häxmästaren Image

Lennox Taskill är en liderlig rucklare, och en kraftfull häxa som enligt rykten även utför förtrollningar mot kompensation när det behagar honom. Hans enda lojalitet står till likasinnade - för hans förakt inför vanliga människor befästes när han såg sin egen mor brännas på bål, anklagad för häxeri. Så när den förtjusande hustrun till en förmögen godsägare kommer för att be Lennox om hjälp, ger hon honom ovetandes både en möjlighet till förlustelser ... och vedergällning. Chloris Keavey har misslyckats med att producera en arvinge och står nu inför hotet att kastas ut på gatan av sin skoningslösa make. Hon har lovat sig själv att hon ska göra allt som står i hennes makt för att bli med barn, även om det innebär att utsätta sin kropp - och själ - för Lennox förförande magi. Men när den grymma häxjakten kommer allt närmare riskerar Lennox och Chloris allt för att kunna fortsätta med sina förbjudna, lustfyllda nätter ... och för att bevara hemligheten som kan kosta dem livet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,19 MB

FILNAMN: Häxmästaren.pdf

ISBN: 9789175234809

FÖRFATTARE: Saskia Walker

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Häxmästaren - Wikipedia

Häxmästaren - läsordning på svenska En annan bokserie som Margit Sandemo skrev heter Häxmästaren (Heksemesteren på norska). Vissa av karaktärerna från Sagan om Isfolket förekommer även i denna serie, även om Häxmästaren är en fristående serie.

Klostret i tårarnas dal Hft 13 Häxmästaren av Margit ...

Häxmästaren Móri var odödlig, och därför hade han legat i en dold grav efter att de andra i familjen, bortsett från Dolg, gick igenom portarna. Nu fick han hjälp av Isfolkets Marco och Nataniel för att finna sin äldste son, som var försvunnen. Sökandet efter Dolg förde dem ut på en farofylld färd till Island och alvernas värld...

RELATERADE BÖCKER