Snickra träleksaker

Vill du läsa Snickra träleksaker pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Erik Skarman. Att läsa Snickra träleksaker online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Snickra träleksaker Image

Rejäla träleksaker blir aldrig omoderna Leksaker i trä är till stor glädje både för den vuxne som gör dem och för barnen som får dem. Dessutom tål de hårda tag under många års lek. Och de blir bara vackrare med åren. Boken beskriver drygt ett trettiotal modeller av varierande svårighetsgrad: skallror, djur, småbilar, husvagn, lastbilar, gaffeltruck, traktor med grävare, frontlastare, vägarbetsfordon, bärgningsbil, mobilkran, skogsmaskiner, skördetröska, flygplan m.m. Alla leksaker fungerar, dvs. man kan gräva med grävmaskinen, lyfta med mobilkranen osv.Dimensionerna är anpassade till brädgårdarnas standardsortiment, vilket gör att materialbearbetningen blir minimal. Flera av leksakerna blir därigenom lätta att tillverka och kräver ingen fullutrustad verkstad. Till varje modell finns tydliga steg-för-steg-beskrivningar och skalenliga ritningar. De senare är gjorda på ett rutnät så att man enkelt kan överföra profilerna till arbetsstycket. Bara ett fåtal av leksakerna är anpassade för barn under tre år, vilket framgår av bokens inledning. Där får man också råd om virke, utrustning och tillbehör samt praktiska snickartips. En presentation av inköpsställen avslutar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,62 MB

FILNAMN: Snickra träleksaker.pdf

ISBN: 9789153435013

FÖRFATTARE: Erik Skarman

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Snickra träleksaker - Buuks

Att bygga en fågelholk är enkelt och roligt, speciellt med de praktiska steg för steg-anvisningar som du hittar på Tipsochradforhemmafixaren.se.

Drottninggatans Bok & Bild - Snickra träleksaker

Rejäla träleksaker blir aldrig omoderna. Leksaker i trä är till stor glädje både för den vuxna som gör dem och för barnen som får dem. Dessutom tål de hårda tag under många års lek. Och de blir bara vackrare med åren.

RELATERADE BÖCKER