Vardag med Vestibulit

Vardag med Vestibulit-boken skrevs 2012-03-01 av författaren Karin Didring,Helena Jäderberg. Du kan läsa Vardag med Vestibulit-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Karin Didring,Helena Jäderberg.

Rsfoodservice.se Vardag med Vestibulit Image

Man skulle kunns kalla vestibulit en folksjukdom, men en som bara drabbar unga kvinnor. Det är inte alltid, som många tror, endast en smärta som man upplever vid samlag och penetrering. En del kvinnor har svårt att cykla, sitta, bada eller rida. Eller till och med sova.Den här boken vänder sig till dig som har, känner någon eller behandlar någon med vestibulit. Den innehåller fakta om tillståndet, men också intervjuer med tjejer och ett par killar om deras upplevelser. Boken försöker även ge råd och tips på hur man tar sig igenom fittsmärta och kommer ut på andra sidan.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,39 MB

FILNAMN: Vardag med Vestibulit.pdf

ISBN: 9789163399510

FÖRFATTARE: Karin Didring,Helena Jäderberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Karin Didring - Böcker | Bokus bokhandel

Vardag med vestibulit; Vad är vestibulit? Vestibulit är en typ av smärta i slidan. Ordet kommer från ordet vestibul, eftersom det är just i vestibulen (ingången) till slidan det brukar göra ont. Oftast kommer smärtan när slidan penetreras av en penis, finger eller föremål.

PDF VARDAG MED VESTIBULIT - Tjejjouren.se

VARDAG MED VESTIBULIT doob förlag en bok om kärlek och smärta. 1 vestibulit - vad är det? Vestibulit är en förkortning av vulva vestibulitis syndrom. Vestibulitis beskriver var smärtan sitter, vestibulum är namnet på slemhinnorna som sitter precis vid ingången till slidan.

RELATERADE BÖCKER