Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat

Vill du läsa Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Andreas Eenfeldt. Att läsa Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat Image

"Ut med rädslan för naturligt fett, ut med industritillverkade lightprodukter. Ut med den överdrivna kolesterolskräck som bara gläder läkemedels- och margarinindustrin. Tillbaka till riktig mat. Mat tillagad med kärlek, och allt smör du vill." Andreas Eenfeldt Lågkolhydratkosten blir allt populärare, fettskräcken avtar. Är du nyfiken på hur och varför LCHF är det bästa sättet att hålla sig frisk och smal? Vill du också ta del av kostdoktorns njutmetod? Följ med på en spännande resa från fettskräckens tid till en ny och stor matrevolution som kan göra dig till en friskare människa. I den här boken ger dig Andreas Eenfeldt både teori och praktik på ett underhållande sätt. Detta är en revolution. Vill du också äta dig till en bättre hälsa? Andreas Eenfeldt är läkare och driver Sveriges största hälsoblogg Kostdoktorn.se. Här är kunskapen som dagligen får 25 000 att besöka den - och mer. Boken avslutas med ett guideavsnitt fyllt av tips och recept samt vanliga frågor och svar: Allt du behöver för att starta din egen matrevolution.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,13 MB

FILNAMN: Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat.pdf

ISBN: 9789172322523

FÖRFATTARE: Andreas Eenfeldt

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat - Andreas ...

Pris: 55 kr. Pocket, 2012. Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat av Andreas Eenfeldt på Bokus.com. Boken har 46 st läsarrecensioner.

Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat - Andreas ...

Matrevolutionen - ät dig frisk med riktig mat. Att någonting håller på att hända med de kostråd som idag används för både sjuka och friska är man ganska övertygad om när man har läst den här boken. Trots den utbredda fetträdslan så ökar fetma och diabetes över hela världen.

RELATERADE BÖCKER