Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat

Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat-boken skrevs 2012-05-11 av författaren Andreas Eenfeldt. Du kan läsa Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Andreas Eenfeldt.

Rsfoodservice.se Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat Image

"Ut med rädslan för naturligt fett, ut med industritillverkade lightprodukter. Ut med den överdrivna kolesterolskräck som bara gläder läkemedels- och margarinindustrin. Tillbaka till riktig mat. Mat tillagad med kärlek, och allt smör du vill." Andreas Eenfeldt Lågkolhydratkosten blir allt populärare, fettskräcken avtar. Är du nyfiken på hur och varför LCHF är det bästa sättet att hålla sig frisk och smal? Vill du också ta del av kostdoktorns njutmetod? Följ med på en spännande resa från fettskräckens tid till en ny och stor matrevolution som kan göra dig till en friskare människa. I den här boken ger dig Andreas Eenfeldt både teori och praktik på ett underhållande sätt. Detta är en revolution. Vill du också äta dig till en bättre hälsa? Andreas Eenfeldt är läkare och driver Sveriges största hälsoblogg Kostdoktorn.se. Här är kunskapen som dagligen får 25 000 att besöka den - och mer. Boken avslutas med ett guideavsnitt fyllt av tips och recept samt vanliga frågor och svar: Allt du behöver för att starta din egen matrevolution.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,54 MB

FILNAMN: Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat.pdf

ISBN: 9789172322523

FÖRFATTARE: Andreas Eenfeldt

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat | Diet, Vikt ...

Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat "Ut med rädslan för naturligt fett, ut med industritillverkade lightprodukter. Ut med den överdrivna kolesterolskräck som bara gläder läkemedels- och margarinindustrin. Tillbaka till riktig mat. Mat tillagad med kärlek, och allt smör du vill." Andreas Eenfeldt

Matrevolutionen : ät dig frisk med riktig mat ... - LIBRIS

Matrevolutionen - ät dig frisk med riktig mat karin Andreas Eenfeldt, som även är känd som Kostdoktorn , har skrivit en bok som alla som är det minsta intresserade av sin hälsa bör läsa.

RELATERADE BÖCKER