Beast Quest - Snömonstrets hämnd

Vill du läsa Beast Quest - Snömonstrets hämnd pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Adam Blade. Att läsa Beast Quest - Snömonstrets hämnd online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Beast Quest - Snömonstrets hämnd Image

Avantiens stora isslätter är i fara! Det började med mystiska attacker, sedan uppstod stora sprickor i isen och den började brytas loss. Inga områden undgår trollkarlen Malvels förbannelse och onda planer, inte ens kungarikets ismassor högt upp i norr. Tom och hans vänner måste stoppa det fruktansvärda snömonstret Tartok och det snart! Men resan mot norr kommer inte att bli lätt. Tartok är inte den enda faran som lurar på isen. Snömonstrets hämnd är den femte delen i den hyllade fantasyserien Beast Quest, ett färgsprakande äventyr fyllt av magi, spänning, och ohyggliga monster. Beast Quest är en barn- och ungdomsserie som ger mersmak och som kommer att fängsla stora som små.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,21 MB

FILNAMN: Beast Quest - Snömonstrets hämnd.pdf

ISBN: 9789175239323

FÖRFATTARE: Adam Blade

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Beast Quest. Snömonstrets hämnd - Adam Blade - Bok ...

Beast Quest - Eldfågelns sista strid. Adam Blade. 16,90 € Beast Quest - Snömonstrets hämnd. Adam Blade

Beast Quest. Snömonstrets hämnd - Adam Blade - CD-bok ...

På denna sida kan du läsa smakprov och köpa alla e-böcker från Beast Quest. Läs dina e-böcker i våra appar för iPad, iPhone & Android, eller på din Kindle. Inte helt säker på att du vill köpa en bok än? Lägg då till den i din önskelista på Bokon!

RELATERADE BÖCKER