En memoar av trummisen från Guns N- Roses, The Cult och Velvet Revolver

En memoar av trummisen från Guns N- Roses, The Cult och Velvet Revolver-boken skrevs 2020-10-15 av författaren Matt Sorum,Martin Svensson,Leif Eriksson. Du kan läsa En memoar av trummisen från Guns N- Roses, The Cult och Velvet Revolver-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Matt Sorum,Martin Svensson,Leif Eriksson.

Rsfoodservice.se En memoar av trummisen från Guns N- Roses, The Cult och Velvet Revolver Image

  En bok av trummisen i ett av världshistoriens största rockband, full av tidigare okända berättelser.Kokainsmuggling, skottlossningar, mord och evighetslånga dekadenta fester. Matt Sorums bok skulle närmast kunna beskrivas som rockbiografiernas motsvarighet till filmen Blow. Men istället för att bli USA:s främsta knarkimportör blir Matt världsberömd trummis i band som Guns N Roses, The Cult och Velvet Revolver, och istället för att ruttna i ett fängelse i New York lyckas han resa sig i sista minuten och gå vidare.I denna självbiografi berättar Matt Sorum för första gången rakt och ofiltrerat om allt det där som Slash och Duff utelämnat i sina böcker berättelser om vad som egentligen hände på inspelningarna av Use Your Illusion-skivorna och på turnéerna under den tid som Guns N Roses var världens största band. Men också om alla turer kring återföreningen 2016. Matt tar oss även med bakom kulisserna då han tillsammans med Slash och Duff bildar Velvet Revolver, och på sina första världsturnéer som trummis i det brittiska rockbandet The Cult. Samtidigt pågår ett personligt drama som präglas av missbruk, destruktivitet och en längtan efter en frånvarande pappa. Allt berättas utan minsta vilja att försköna tvärtom möts vi av en brutal uppriktighet, som innebär att våga vara hänsynslös också mot sig själv.MATT SORUM (f. 1960) är amerikansk musiker som för närvarande är aktiv med sitt band Deadland Ritual.LEIF ERIKSSON och MARTIN SVENSSON är båda författare till egna böcker och har tillsammans skrivit en rad bästsäljande populärkulturbiografier.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,57 MB

FILNAMN: En memoar av trummisen från Guns N- Roses, The Cult och Velvet Revolver.pdf

ISBN: 9789178616404

FÖRFATTARE: Matt Sorum,Martin Svensson,Leif Eriksson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sorum Matt - En Memoar Av Trummisen Från Guns N- Roses ...

En memoar av trummisen från Guns N' Roses, The Cult och Velvet Revolver. Leif Eriksson ...

En memoar av trummisen från Guns N' Roses, The Cult och ...

Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom guns n roses Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER