Till minne av en villkorslös kärlek

Till minne av en villkorslös kärlek är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jonas Gardell. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Till minne av en villkorslös kärlek online.

Rsfoodservice.se Till minne av en villkorslös kärlek Image

Sex år efter Torka aldrig tårar utan handskar, som tog Sverige med storm, återkommer Jonas Gardell med en stor, episk roman. Till formen en släktkrönika om den bortglömde författaren Jonas Gardell och hans familj. En familj som nog är bra på många sätt, men den tror inte på svaghet. Och kring sina hemligheter och icke önskvärda sanningar bygger man legender.Men främst är Till minne av en villkorslös kärlek ett oemotståndligt kvinnoporträtt av Jonas Gardells mor, Ingegärd Rasmussen. Den excentriska frikyrkodottern, född i mitten av 1920-talet och kringskuren av sin tids alla begränsningar för kvinnor, som går till storms mot hela världen med stridsropet: jag måste vara fri! Ingegärd lierar sig med Bertil, en framtidsman i 1900-tals Sverige, ett land i snabb förändring. Två drömmare som ska erövra världen. När yngste sonen Jonas föds är Ingegärd nära att dö. Men när hon ligger med spädbarnet på sitt bröst och ser in i den nyföddes ögon förstår hon att för den här hjälplösa krakens skull måste hon fortsätta leva. Där och då bildar modern och sonen ett förbund som de aldrig ska bryta. Till minne av en villkorslös kärlek är en episkt böljande roman om solidaritet och svek, skriven med humor och livsglädje och en smärta så stor att den får verkligheten att spricka.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,38 MB

FILNAMN: Till minne av en villkorslös kärlek.pdf

ISBN: 9789113088907

FÖRFATTARE: Jonas Gardell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

till minne av en villkorslös kärlek. | Sandra Beijer

Det var tänkt att bli en bok om utvecklingen av Sverige från 70-talet och framåt. I stället kapade Jonas Gardells mamma romanen. I "Till minne av en villkorslös kärlek" får läsarna möta en rolig och begåvad, men också påfrestande kvinna - som till varje pris måste få vara fri.

Kulturkollo konfererar: Till minne av en villkorslös ...

Hon är försvunnen in i psykosens eller demensens glömska, sörjd av sina söner. Hon sitter på Lugnets rättspsykiatriska i Tomas Bannerheds roman med samma namn, och hon bor sista tiden i sitt liv i lägenhet 51 och heter Ingegärd Gardell i Jonas Gardells nya roman "Till minne av en villkorslös kärlek".

RELATERADE BÖCKER