Till minne av en villkorslös kärlek

Till minne av en villkorslös kärlek-boken skrevs 2018-08-24 av författaren Jonas Gardell. Du kan läsa Till minne av en villkorslös kärlek-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jonas Gardell.

Rsfoodservice.se Till minne av en villkorslös kärlek Image

Sex år efter Torka aldrig tårar utan handskar, som tog Sverige med storm, återkommer Jonas Gardell med en stor, episk roman. Till formen en släktkrönika om den bortglömde författaren Jonas Gardell och hans familj. En familj som nog är bra på många sätt, men den tror inte på svaghet. Och kring sina hemligheter och icke önskvärda sanningar bygger man legender.Men främst är Till minne av en villkorslös kärlek ett oemotståndligt kvinnoporträtt av Jonas Gardells mor, Ingegärd Rasmussen. Den excentriska frikyrkodottern, född i mitten av 1920-talet och kringskuren av sin tids alla begränsningar för kvinnor, som går till storms mot hela världen med stridsropet: jag måste vara fri! Ingegärd lierar sig med Bertil, en framtidsman i 1900-tals Sverige, ett land i snabb förändring. Två drömmare som ska erövra världen. När yngste sonen Jonas föds är Ingegärd nära att dö. Men när hon ligger med spädbarnet på sitt bröst och ser in i den nyföddes ögon förstår hon att för den här hjälplösa krakens skull måste hon fortsätta leva. Där och då bildar modern och sonen ett förbund som de aldrig ska bryta. Till minne av en villkorslös kärlek är en episkt böljande roman om solidaritet och svek, skriven med humor och livsglädje och en smärta så stor att den får verkligheten att spricka.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,55 MB

FILNAMN: Till minne av en villkorslös kärlek.pdf

ISBN: 9789113088907

FÖRFATTARE: Jonas Gardell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Gardell, Jonas - Till minne av en villkorslös kärlek ...

Till minne av en villkorslös kärlek "Och om Ingegärd hade lyssnat noga, hade hon bortom stojet och barnskriken i det lilla huset kunnat höra det diskreta ljudet av en fälla som slår igen".

Jonas Gardell: Jag har dödsstädat - Di Weekend

Till minne av en villkorslös kärlek av Jonas Gardell. ISBN 9789113090931. Pris: 139:-Sex år efter Torka aldrig tårar utan handskar, som tog Sverige med storm, återkommer Jonas Gardell med en stor, episk roman. Till formen en släktkrönika om den bortglömde författaren Jonas Gardell och hans familj.

RELATERADE BÖCKER