Masen

Masen-boken skrevs 2018-06-15 av författaren Krister Holmquist. Du kan läsa Masen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Krister Holmquist.

Rsfoodservice.se Masen Image

Krister Holmquist debuterar med trilogin Masen, Tessen och Shad. I den ordningen ska titlarna läsas. Masen är en thrillerskröna om en man från Stora Tuna och ett oklokt uppdrag. Mot en fond av vad som påverkade Sverige under slutet av 1900-talet - statsministermordet, Berlinmurens fall, Bosnienkriget, Greven och Betjänten, Sovjetunionens undergång - berättas om det sammansvetsade team som förser landets högsta myndigheter med information om vad som händer i världen och hur det kan sätta sig i den svenska myllan.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,33 MB

FILNAMN: Masen.pdf

ISBN: 9789188683045

FÖRFATTARE: Krister Holmquist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Lördag - TRAVMASENS TRAVSERVICE

Hejsan. Det här är en travsida där jag lägger ut intervjuer o experttips till de stora streckspelen så mycket jag hinner. Ni läser mer om de aktuell...

Lördag - TRAVMASENS TRAVSERVICE

[counter] Antal hemsidesvisningar sedan starten mars 2012 . V75 Lördag 30 Maj SOLVALLA. Så är den här igen, Elitloppshelgen på Solvalla. Om än i en lite annorlunda tappning. Med helgens alla tv-sändningar kommer du i alla fall inte att missa nåt.

RELATERADE BÖCKER