Övningar i industriell ekonomi

Övningar i industriell ekonomi-boken skrevs 2010-06-14 av författaren Jan Möller. Du kan läsa Övningar i industriell ekonomi-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jan Möller.

Rsfoodservice.se Övningar i industriell ekonomi Image

Målsättningen med denna bok är att man skall lära sig tillämpa ekonomiska begrepp, metoder och modeller som är nödvändiga för industriell verksamhet. Läs mer Boken går igenom grundläggande begrepp, t.ex. intäkt/kostnad, inkomst/utgift och fasta/rörliga kostnader. I en mängd övningar får man träning i att använda olika kalkylmodeller. Därefter går man igenom investeringskalkyler, kapitalbehov, finansiering, årsredovisning och räkenskapsanalys, allt med uppgifter, förklaringar och lösningsförslag. Denna upplaga har genomgått en allmän uppdatering. Om författarna Jan Möller är tekn.dr och universitetslektor i Industriell organisation och ekonomi vid Chalmers Tekniska Högskola.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,71 MB

FILNAMN: Övningar i industriell ekonomi.pdf

ISBN: 9789147095209

FÖRFATTARE: Jan Möller

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Övningar till Modern Industriell ekonomi - Böcker - CDON.COM

Modern industriell ekonomi ger en grundläggande genomgång av begrepp och metoder som krävs för att en ingenjör ska kunna argumentera för sin verksamhet i ekonomiska termer. Boken sätter det moderna industriföretagets verksamhet i fokus och täcker hela det ekonomiska fältet, från kalkylering till hållbar affärsutveckling.

Kursplan 2019/20 MIOA12 - Kurser LTH

Övningar i industriell ekonomi | 7:e upplagan. Av Jan Möller (red.) Nypris: 294 kr: Pris uppdaterat: 2020-05-12: ISBN13: 9789147095209: Utgåva: 7: Utgiven: 2010: Du kan välja mellan att. Lämna eller skicka in boken till försäljning. Vi har fler böcker i lager än vi räknar med att sälja och boken går därför inte att lämna in till ...

RELATERADE BÖCKER