Det globala folkhemmet

Vill du läsa Det globala folkhemmet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Karl-Erik Andersson. Att läsa Det globala folkhemmet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Det globala folkhemmet Image

Bakgrund till idé om ett globalt folkhemGUD har skapat biosfären, planeten och universum. Alla människor har ett ansvar för skapelsen. Vi skall älska vår nästa som oss själva och eftersom vi alla är bröder och systrars oavsett ras eller utseende skall vi bygga det gemensamma globala folkhemmet.Ett hållbart samhälle som bygger på solidaritet och omtanke är nödvändigt. Problemen och utmaningarna på vår planet är stora. Krig och katastrofer ligger som hot i horisonten. Boken visar på lösningar för detta i en ny social och ekonomisk ordning baserad på kristen livsstil och tro.Även den som inte är troende kan läsa denna bok för att finna råd till hur dagens globala problem kan lösas. Det finns många djärva och radikala förslag på hur världen borde organiseras i boken.Men i en tid med många globala problem och hotande katastrofer behöver vi gå till botten med den ondska som orsakar det som intebör ske.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,65 MB

FILNAMN: Det globala folkhemmet.pdf

ISBN: 9789174659603

FÖRFATTARE: Karl-Erik Andersson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Det goda hemmet var stängt | SvD

Det svenska folkhemmet är ett begrepp som statsministern Per Albin Hansson myntade i ett radiotal 1928, och som Socialdemokraterna därefter använde för att ge sina välfärdspolitiska mål mer lyster. "Folkhemmet" var enbart en vision och en metafor - och ingen bestämd politisk målsättning.

Det goda hemmet var stängt | SvD

Folkhemmet inreds. Köksinteriör från Enskede. Foto: Erik Holmén 1935. Stockholms Stadsmuseum, fotonummer POSE 362, Fa 44608, SM 545. Det "kvinnliga problemet" Det fanns enligt Hirdman två olika synsätt när det gällde att ta itu med det "kvinnliga problemet" i fråga om kvinnans roll på arbetsmarknaden och hemarbetsfunktionen.

RELATERADE BÖCKER