Det globala folkhemmet

Det globala folkhemmet-boken skrevs 2015-10-08 av författaren Karl-Erik Andersson. Du kan läsa Det globala folkhemmet-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Karl-Erik Andersson.

Rsfoodservice.se Det globala folkhemmet Image

Bakgrund till idé om ett globalt folkhemGUD har skapat biosfären, planeten och universum. Alla människor har ett ansvar för skapelsen. Vi skall älska vår nästa som oss själva och eftersom vi alla är bröder och systrars oavsett ras eller utseende skall vi bygga det gemensamma globala folkhemmet.Ett hållbart samhälle som bygger på solidaritet och omtanke är nödvändigt. Problemen och utmaningarna på vår planet är stora. Krig och katastrofer ligger som hot i horisonten. Boken visar på lösningar för detta i en ny social och ekonomisk ordning baserad på kristen livsstil och tro.Även den som inte är troende kan läsa denna bok för att finna råd till hur dagens globala problem kan lösas. Det finns många djärva och radikala förslag på hur världen borde organiseras i boken.Men i en tid med många globala problem och hotande katastrofer behöver vi gå till botten med den ondska som orsakar det som intebör ske.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,45 MB

FILNAMN: Det globala folkhemmet.pdf

ISBN: 9789174659603

FÖRFATTARE: Karl-Erik Andersson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Globalism versus Nationalism | Folkhemmet Sverige

Sverige blir en del av det globala samhället - folkhemmet monteras ned. Den långa fredsperioden från 1800-talet fortsatte under hela 1900-talet. Sverige var neutralt i båda världskrigen och lyckades dessutom bevara sin alliansfrihet under kalla kriget. Men under 1980-talet hade världen förändrats. Berlinmuren föll och kalla kriget tog ...

Vi är grundlurade - klimatalarmismen gör oss enbart ...

Bakgrund till idé om ett globalt folkhem GUD har skapat biosfären, planeten och universum. Alla människor har ett ansvar för skapelsen. Vi skall älska vår nästa som oss själva och eftersom vi alla är bröder och systrars oavsett ras eller utseende skall vi bygga det gemensamma globala folkhemmet.

RELATERADE BÖCKER