PUR

Vill du läsa PUR pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Erik Lindman Mata. Att läsa PUR online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se PUR Image

"En strålande debut. Hur lever och talar man under detta enda? Det går kanske inte. Men det är sällan jag läst ett vackrare och mer omsorgsfullt försök." Rebecka Kärde, Dagens Nyheter "PUR är en värdig, vacker och välkomponerad bok, att både imponeras och beröras av." Mikaela Blomqvist, Göteborgs-Posten "Erik Lindman Mata har skrivit ett rekviem som det inte går att värja sig mot. Som poetisk genre är diktformen uråldrig, men Erik Lindman Mata skriver sin sorgesång så att den blir skärande och ny." Eva Ström, Sydsvenska Dagbladet skynda så skynda så jag inte tappar ngt väva hålla hålla ut digEn närhet som våldsamt brutits. PUR blir ett arbete med att hålla fast och konstruera vad som finns och har funnits, som väv, lista, komposition, bild: "bilderna förstör minnet", det är sant. Men vad gör språket med minnet? Och vad gör kärleken? du är sår lev i såret osv sår som kräks lilla blöta sår klamra mig levra mig Erik Lindman Mata är född 1992, uppvuxen på Gotland och bosatt i Stockholm. Han har bland annat studerat filosofi vid Södertörns högskola och komposition vid Kungl. Musikhögskolan. 2018-2019 gick han på Biskops Arnö författarskola. Han arbetar som översättare och sitter i redaktionen för tidskriften Kris och kritik. PUR är hans första bok."Olidlig, fasansfull, kolsvart. Och så vacker att man häpnar." Greta Thurfjell, Dagens Nyheter

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,96 MB

FILNAMN: PUR.pdf

ISBN: 9789198530124

FÖRFATTARE: Erik Lindman Mata

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vi kan Elastomers, Baydur och Integral polyuretan (PUR)

Fast jag inte hade några större förväntningar på krämen testade jag av pur nyfikenhet. Sammansättningar: purbonde , purfärsk , purfinne , purfinsk , pursvensk , purung Etymologi: Av fornsvenska pur , av latinska purus ("ren").

PUR (Polyurethan) - RIAS

Köp produkter från pür (Pürminerals) på Hudoteket.se. Säker betalning, fri frakt & personlig service av auktoriserad hudterapeut.

RELATERADE BÖCKER