Kor : en kärlekshistoria

Kor : en kärlekshistoria är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Åsa Ottosson,Mats Ottosson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Kor : en kärlekshistoria online.

Rsfoodservice.se Kor : en kärlekshistoria Image

Vi blev ihop för tio tusen år sedan - korna och vi människor. Sedan dess har de fött oss, stött oss och hållit oss sällskap. Men nu är de på väg att försvinna ur vårt synfält.Kor - en kärlekshistoria är boken som lyfter fram dem i rampljuset igen. Konstnärligt foto och texter om människor som ser kor, umgås med kor, älskar kor, och minns kor.Åsa och Mats Ottosson är natur- och reseskribenter och har bland annat skrivit den bästsäljande guiden Upplev Sverige. Nu reser de i Sverige, och i historien, för att berätta om ett av sina favoritdjur.Roine Magnusson är fotograf och har bland annat flugit i ultralätt flygplan i Nils Holgerssons fotspår, vilket resulterade i Pandaboksbelönade Den underbara resan 2006.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,47 MB

FILNAMN: Kor : en kärlekshistoria.pdf

ISBN: 9789185957132

FÖRFATTARE: Åsa Ottosson,Mats Ottosson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kor : en kärlekshistoria | Djur & Natur

"Kor - en kärlekshistoria ger oss alla en inblick i ett av vårt lands mest uppskattade och viktiga kulturarv - kossornas och människornas värld i skön förening. Boken rymmer allt: förföriskt foto, vackra illustrationer, välskrivna texter som lekfullt blandar fakta, dikter, kärlek och allvar till en oemotståndlig helhet."

Roslagens bokhandel vid Lilla torget i Norrtälje: Kor - en ...

Kor - en kärlekshistoria är boken som lyfter fram korna och deras personlighet i rampljuset. Boken bjuder konstnärligt foto och texter om människor som ser kor, umgås med kor, älskar kor, och minns kor. Åsa och Mats Ottosson är natur- och reseskribenter och har bland annat skrivit den bästsäljande guiden Upplev Sverige.

RELATERADE BÖCKER