Kor : en kärlekshistoria

Kor : en kärlekshistoria är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Åsa Ottosson,Mats Ottosson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Kor : en kärlekshistoria online.

Rsfoodservice.se Kor : en kärlekshistoria Image

Vi blev ihop för tio tusen år sedan - korna och vi människor. Sedan dess har de fött oss, stött oss och hållit oss sällskap. Men nu är de på väg att försvinna ur vårt synfält.Kor - en kärlekshistoria är boken som lyfter fram dem i rampljuset igen. Konstnärligt foto och texter om människor som ser kor, umgås med kor, älskar kor, och minns kor.Åsa och Mats Ottosson är natur- och reseskribenter och har bland annat skrivit den bästsäljande guiden Upplev Sverige. Nu reser de i Sverige, och i historien, för att berätta om ett av sina favoritdjur.Roine Magnusson är fotograf och har bland annat flugit i ultralätt flygplan i Nils Holgerssons fotspår, vilket resulterade i Pandaboksbelönade Den underbara resan 2006.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,36 MB

FILNAMN: Kor : en kärlekshistoria.pdf

ISBN: 9789185957132

FÖRFATTARE: Åsa Ottosson,Mats Ottosson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kor - en kärlekshistoria - Startside | Facebook

Vi blev ihop för tio tusen år sedan korna och vi människor. Sedan dess har de fött oss, stött oss och hållit oss sällskap. Kor en kärlekshistoria är boken som lyfter fram korna och deras personlighet i rampljuset. Boken bjuder konstnärligt foto och texter om människor som ser kor, umgås med kor, älskar kor, och minns kor.

Kor - en kärlekshistoria | ottosson&ottosson

Kor - en kärlekshistoria är boken som lyfter fram korna och deras personlighet i rampljuset. Boken bjuder konstnärligt foto och texter om människor som ser kor, umgås med kor, älskar kor, och minns kor. Åsa och Mats Ottosson är natur- och reseskribenter och har bland annat skrivit den bästsäljande guiden Upplev Sverige.

RELATERADE BÖCKER