Odlingskalender

Odlingskalender är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Sara Bäckmo. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Odlingskalender online.

Rsfoodservice.se Odlingskalender Image

Vilken tomat gav störst skörd? När sådde jag rädisorna som var så goda på senhösten? Och hur ska jag komma ihåg misstagen från vårens löksådd? När huvudet är fullt av odlingsidéer och händerna fulla med jord är det inte lätt atthålla reda på allt. De snabba anteckningarna i telefonen eller på fröpåsen tappas lätt bort och minnet är som bekant allt för kort. Bättre då att samla allt i en bok!Om någon vet vad som behövs för att hålla koll på en rejäl året runt-odling är det naturligtvis Sara Bäckmo, och i sin Odlingskalender delar hon med sig av grunderna, månad för månad. Med tydliga rubriker för varje månads sådd, omskolning, utplantering, gödsling och skörd kan du anteckna vad som händer i din trädgård under fem år och skapa en helt egen kunskapsbank för odlingen anpassad efter din trädgårds unika förutsättningar.Varje månad inleds med en text där Sara berättar om den aktuella månaden utifrån Skillnadens Trädgård: vad händer där just nu? Insprängt bland sidorna för egna anteckningar ligger Saras bästa tips och råd för hur du får en praktfull grönsaksodling under en stor del av året. SARA BÄCKMO är journalist, författare och influencer som odlar och skriver om Skillnadens Trädgård i Sveriges största trädgårdsblogg (sarabackmo.se). Hon föreläser flitigt om odling och har tidigare skrivit Skillnadens Trädgård, Skillnadens skörd, Vinterodling och Odla med barn. Maria Fors Östberg delar Saras trädgårdspassion och följer sedan flera år tillbaka arbetet i Skillnadens Trädgård med kameran.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,93 MB

FILNAMN: Odlingskalender.pdf

ISBN: 9789188953285

FÖRFATTARE: Sara Bäckmo

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Odlingskalendern | Råbergs Ekorådgivning

Pris: 199 kr. Inbunden, 2019. Finns i lager. Köp Odlingskalender av Sara Bäckmo på Bokus.com. Boken har 2 st läsarrecensioner.

Odlingskalender: april och maj - Blomsterlandet.se

Varje år bjuder på nya överraskningar vad gäller temperatur, vindar, insektsinvasion och hagel. Dessutom varierar växters förutsättningar i samma stad beroende på väderstreck och vindskydd. Ta alla mina Malmöbaserade råd med en nypa salt och skriv om dem så att de passar dig och din odlingsplats. Kom gärna med tips till mig så att jag…

RELATERADE BÖCKER