Första fågelboken

Vill du läsa Första fågelboken pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Olga Wikström. Att läsa Första fågelboken online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Första fågelboken Image

Första fågelboken innehåller beskrivningar av 29 olika fågelarter och deras beteende, läten, häckning och flyttvanor. Hur kan fåglar som flyttat från Sverige till främmande länder återvända till exakt samma plats och bo? Och hur vet man att det är samma fågel? Det är två av flera frågor som får sina svar i den här boken. Du får även reda på hur det går till när fåglarna bestämmer sig för att flytta. Olga Wikström (1905-1988) var en svensk barn- och ungdomsförfattare som var verksam främst under 1970- och 1980-talet. Hennes böcker handlade oftast om utsatta barn och ungdomar med problem. Hennes största framgångar kom med "Sverreböckerna" och hon vann Litteraturfrämjandets stipendium 1967 för sitt arbete med barn- och ungdomslitteratur.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,39 MB

FILNAMN: Första fågelboken.pdf

ISBN: 9788711936450

FÖRFATTARE: Olga Wikström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Boktanken: Första Fågelboken

Första fågelboken (Inbunden, 2016) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 8 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

fågelbok | Adlibris

Recension av boken "Norstedts fågelbok" av Lars Gejl. Alla våra bokrecensioner kan läsas här. "Norstedts fågelbok" gavs ut i sin första svenska upplaga 2012. Det här är en ny upplaga med…

RELATERADE BÖCKER