Den stora världsatlasen

Den stora världsatlasen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren none. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Den stora världsatlasen online.

Rsfoodservice.se Den stora världsatlasen Image

Den stora världsatlasen är idealisk som en geografisk referens för hela familjen. Med de nyligen omarbetade och anpassade kartorna är atlasen fullständigt uppdaterad med nuvarande nationella gränser och innehåller användbar och uppdaterad kunskap om kontinenterna och alla länder. Atlasen illustreras med 72 fantastiska bilder, varav många är från National Geographic. Den stora världsatlasen innehåller: Fysisk och politisk världskarta - Kartor över alla kontinenter - Landkarta över Europa på en skala av 1:2 miljoner och i andra världsdelar 1:10 miljoner - Fakta om alla länder och information om kontinenterna - Flagga av alla länder i färg - Registrera på 45 sidor med 50.000 referenser, vilket gör det enkelt att hitta det du söker.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,52 MB

FILNAMN: Den stora världsatlasen.pdf

ISBN: 9788771555240

FÖRFATTARE: none

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Libers Atlas - Bok (9789147101641) | Bokus

Söker du efter "Den stora världsatlasen" av Legind Kartor? Du kan sluta leta. Våra experter i antikvariat hjälper dig eftersöka boken - utan extra kostnad - och den levereras direkt hem i brevlådan.

Världshaven | Geografi | SO-rummet

Den stora världsatlasen är idealisk som en geografisk referens för hela familjen. Med de nyligen omarbetade och anpassade kartorna är atlasen fullständigt uppdaterad med nuvarande nationella gränser och innehåller användbar och uppdaterad kunskap om kontinenterna och alla länder. Atlasen illustreras med 72 fantastiska bilder, varav många är från National Geographic.

RELATERADE BÖCKER