Glädjen

Glädjen-boken skrevs 2017-10-03 av författaren Justine Lévy. Du kan läsa Glädjen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Justine Lévy.

Rsfoodservice.se Glädjen Image

Louise snubblar genom livet med sorg i själen och ett mörker i hjärtat. Uppväxten med en psykiskt instabil mor och en far med ständigt skiftande flickvänner som motvilligt axlade styvmorsrollen har satt djupa spår. Men när Louise får veta att hon och Pablo väntar barn, då tar hon ett avgörande beslut. Från och med nu ska hon sluta vara olycklig, hon måste begrava mörkret en gång för alla. Louise brottas med frågor som de flesta föräldrar någon gång ställts inför: hur för man vidare det som är bra och inte det som är dåligt? Hur förändras man av föräldraskapet? Kan man älska sina barn för mycket? Hur skyddar man dem? Hur släpper man taget?Justine Lévy har skrivit en självutlämnande bok som med flödande språk och hög igenkänningsfaktor fångar läsaren från första sidan.Justine Lévy är fransyska och äldsta dottern till Bernard Henri Lévy företagare, filosof och författare och dotter till fotomodellen Isabelle Doutreluigne. Hon arbetar som redaktör och författare och bor i Paris tillsammans med skådespelaren Patrick Mille och deras två barn."Glädjen är målet, ett dagligt måste men också en plikt." L'EXPRESS"Glädjen är en roman om glädje men också om oron över att faktiskt vara mor." LE MONDE

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,62 MB

FILNAMN: Glädjen.pdf

ISBN: 9789187648861

FÖRFATTARE: Justine Lévy

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Brf Glädjen Vilunda - Där boende är glädje

Trädgårdar / Uteplatser. Vi har under januari månad informerat om besiktning av uteplatser som nu är klart och har mynnat ut i två godkända varianter på altan utbyggnad/ombyggnad med tillhörande regler.

Fem steg att hantera nedstämdhet och komma ur tungsinthet ...

ICA Supermarket Glädjen. Sandavägen 2, 19463, UPPLANDS VÄSBY. 08-59031250. ICA på Facebook. ICA på Instagram. ICA på Youtube. ICA på Twitter. Appen ICA för Android.

RELATERADE BÖCKER