Telefonspaning fällde amfetamin

Telefonspaning fällde amfetamin är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Diverse Författare. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Telefonspaning fällde amfetamin online.

Rsfoodservice.se Telefonspaning fällde amfetamin Image

Det hela började som ett vanligt rutinärende på länsnarkotikaroteln i Göteborg. Men när polisen finner en bil i ett garage, en bil innehållande över 80 kilo amfetamin, 3 kilo heroin och 4 000 ecstasytabletter, inser man snart att det här kommer bli ett av Sveriges största fall inom bekämpningen av den illegala droghandeln. I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall. Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,39 MB

FILNAMN: Telefonspaning fällde amfetamin.pdf

ISBN: 9788726017304

FÖRFATTARE: Diverse Författare

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Telefonspaning fällde amfetamin - bog.nu

Amfetamin framställs kemiskt och är ett vitt pulver, ibland med svag skiftning åt gult, brunt eller grått. I regel injiceras amfetamin, men det kan också sväljas eller drickas upplöst i en dryck ("bomba"). Mellan 40 och 80 % av användarna anger att de injicerar amfetamin.

Smugglade flytande amfetamin - får fängelse | Aftonbladet

Amfetamin har både fysiska och psykiska effekter. De fysiska effekterna kan ofta jämföras med hyperaktivitet, missbrukaren blir rastlös, flamsig, ryckig, stirrig och i vissa fall aggressiv och farlig för sin omgivning, även blodtrycket tenderar att höjas vid amfetaminmissbruk.

RELATERADE BÖCKER