Frälsaren i Burlington

Vill du läsa Frälsaren i Burlington pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren David Baldacci. Att läsa Frälsaren i Burlington online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Frälsaren i Burlington Image

ÖVER 130 MILJONER BÖCKER SÅLDA! FBI-agenten Amos Decker minns allt. Det betyder inte att han vet allt, inte ens allt om sitt eget förflutna. När han besöker hemstaden Burlington i Ohio tillsammans med FBI-kollegan Alex Jamison konfronteras han av en till synes okänd man. Namnet däremot känner Decker genast igen: Meryl Hawkins. Hawkins var Amos Deckers första mordfall. Åren i fängelse har fått Hawkins att åldras till oigenkännlighet. Trots att han nu är döende hävdar han fortfarande att han blev oskyldigt dömd för mord. Kan Decker ha gjort ett misstag för alla dessa år sedan? När han börjar gräva in i det gamla fallet hittar Decker en koppling till ett nytt brott ett brott som han kanske fortfarande kan stoppa. Frälsaren i Burlington är den femte delen i David Baldaccis spännande thrillerserie om FBI:s utredare Amos Decker.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,43 MB

FILNAMN: Frälsaren i Burlington.pdf

ISBN: 9789178352128

FÖRFATTARE: David Baldacci

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Drottninggatans Bok & Bild - Frälsaren i Burlington

Frälsaren i Burlington Vilken lycka att läsa en lättläst bladvändare som denna. Läsningen bara flyger fram över sidorna. Det är så lätt att ta till sig läsningen. Det som också bidrar är att karaktärerna har sina fel och brister, vilket gör dem mycket mer intressanta.

Frälsaren i Burlington • Se lägsta priset (7 butiker) hos ...

Frälsaren i Burlington är den femte delen i David Baldaccis spännande thrillerserie om FBI:s utredare Amos Decker. "Omöjlig att lägga ifrån sig. Decker är en av de mest originella brottsutredare som en författare har skapat en mästerlig bästsäljare." Washington Post om Amos Decker-serien "Baldacci är lysande" Sunday Times

RELATERADE BÖCKER