Sjutton döda fåglar

Vill du läsa Sjutton döda fåglar pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Julius Bark. Att läsa Sjutton döda fåglar online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Sjutton döda fåglar Image

En svensk amatörornitolog faller utför ett brant stup i närheten av ornitologiska stationen på Capri. Efter hand står det klart att det som från början betraktats som en olyckshändelse i själva verket handlar om ett mord där någon av gästerna på stationen är gärningsman. Fallet avskrivs, men väl tillbaka i Sverige och Stockholm får detektivromanförfattaren Peter Ullman i uppdrag att hitta mördaren.Recensenterna om Julius Barks tidigare böcker: "Rönblom är den svensk man närmast tänker på när man läser Julius Bark. Och det är inte många svenska deckarförfattare som framkallar minnet av Rönblom." - Claes Collenberg i DN "Bark skriver lätt och underhållande och med glimten i ögat." - Jan Broberg i Kvällsposten Julius Bark är en svensk deckarförfattare som tidigare har gett ut de väl mottagna deckarna "Vila vid denna källa" och "Den dagen den sorgen".

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,90 MB

FILNAMN: Sjutton döda fåglar.pdf

ISBN: 9788711872987

FÖRFATTARE: Julius Bark

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Fler döda fåglar har hittats i södra Lund - Sydsvenskan

Den här titeln finns inte längre kvar på biblioteket. Sjutton döda fåglar. av Julius Bark (Bok) 1970, Svenska, För vuxna

Om Statens vilt - Naturhistoriska riksmuseet

Uppföljning: Kråkfåglarna troligen förgiftade De senaste åren har det vid flera tillfällen rapporterats om så kallad massdöd av fåglar i media. Ett fall gällde döda råkor och kajor i centrala Lund och i slutet av 2011 hittades ungefär 100 döda kajor i Falköping. Även i andra länder har fenomenet uppmärksammats.

RELATERADE BÖCKER