Skola i återvändsgränd : tankeställare om skolan

Vill du läsa Skola i återvändsgränd : tankeställare om skolan pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Per Acke Orstadius. Att läsa Skola i återvändsgränd : tankeställare om skolan online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Skola i återvändsgränd : tankeställare om skolan Image

Alltsedan Jan Björklund tillträdde som skolminister 2006 har författaren känt en stigande oro för vad som händer med de skolsvaga eleverna i den skola som Björklund omdanat i rask takt. Författaren har tidigare publicerat ett åttital tankeställare om skolan i böckerna Tumskruvsfabriken och Grymskolan. I denna bok tillkommer ytterligare ett trettital tankeställare.I boken ges också en presentation av innehållet i de sex andra böcker som författaren skrivit de senaste tio åren. Innehållet i samtliga dessa böcker återfinns på hemsidan www.perackeorstadius.se Författaren hoppas att läsaren genom denna presentation ska kunna hitta någon tankeställare eller något bokavsnitt som är värt att tanka ner.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,68 MB

FILNAMN: Skola i återvändsgränd : tankeställare om skolan.pdf

ISBN: 9789174654776

FÖRFATTARE: Per Acke Orstadius

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Klyftorna ökar i skolan | Dagens Samhälle

Skuggan - John L. Rudolph: Experimentell och evidensbaserad forskning om skolan - en återvändsgränd? Inlagd av Skola Samhälle på torsdag, januari 21, 2016 · 2 Kommentarer Experimentell och evidensbaserad skolforskning efterfrågas av starka röster i den svenska skoldebatten.

Tumskruvsfabriken : några tankeställare - Per Acke ...

Köp böcker som matchar Svenska + Utbildningsstrategi & utbildningspolitik + Pedagogik + Psykologi & pedagogik

RELATERADE BÖCKER