Hur du säljer till moderna kunder

Vill du läsa Hur du säljer till moderna kunder pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Mattias Hillestrand. Att läsa Hur du säljer till moderna kunder online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Hur du säljer till moderna kunder Image

Boken är skriven till dig som vill bli en professionell säljare och som vill anpassa din säljstil till den moderna kunden. Den är skriven till dig som hela tiden vill utvecklas som säljare och som strävar efter de stora pengarna. De finns där för dem som vet hur man ska göra och snart är det du.I den här boken kommer du att ta del av de säljmetoder som utvecklats för moderna kunder och hur du kan applicera dem i din vardag. Det här är en del av innehållet:Hur en professionell säljare agerarÄr det så svårt att sälja egentligen?Skillnaden på bra och dåliga säljare och vilka egenskaper de harHur du kan utvecklas som säljare varje dag och som dina konkurrenter garanterat inte görHur du lätt kan läsa 40-50 böcker om året om försäljningFöretagens stöttning av säljarenOld-school säljaren. Är du en av dem?De 4 principerna för modern försäljningHur du behåller kunden med nya säljmetoderSkillnaden på old-school företag och moderna företagHur du ställer frågor och vilka frågor finns det?Hur kunder köper sina produkterOm köpmotståndet och hur du kommer runt det2 dialogexempel om hur du bokar möten i telefon2 metoder att hantera invändningar Det här är Mattias Hillestrands första bok och han har tidigare publicerats i Bonniers Ledarskapshandböcker för Säljledning med artikeln "Säljupproret". Han håller säljträningar och utbildningar för företag och driver även podcasten Säljpodden, samt sidan www.avslutstekniker.se.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,90 MB

FILNAMN: Hur du säljer till moderna kunder.pdf

ISBN: 9789163725302

FÖRFATTARE: Mattias Hillestrand

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hur du säljer till moderna kunder : hemligheterna som gör ...

Buy Hur du säljer till moderna kunder : hemligheterna som gör dig till en professionell säljare by Hillestrand, Mattias (ISBN: 9789163725296) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

Sälj bilen från soffan - snabbt & riskfritt

Moderna Försäkringar är den femte största aktören på den svenska sakförsäkringsmarknaden och tillhör en av Nordens största försäkringskoncerner. Inom koncernen arbetar över 3 000 medarbetare och vi försäkrar mer än 2,8 miljoner kunder.

RELATERADE BÖCKER