Hur du säljer till moderna kunder

Hur du säljer till moderna kunder-boken skrevs 2014-03-12 av författaren Mattias Hillestrand. Du kan läsa Hur du säljer till moderna kunder-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Mattias Hillestrand.

Rsfoodservice.se Hur du säljer till moderna kunder Image

Boken är skriven till dig som vill bli en professionell säljare och som vill anpassa din säljstil till den moderna kunden. Den är skriven till dig som hela tiden vill utvecklas som säljare och som strävar efter de stora pengarna. De finns där för dem som vet hur man ska göra och snart är det du.I den här boken kommer du att ta del av de säljmetoder som utvecklats för moderna kunder och hur du kan applicera dem i din vardag. Det här är en del av innehållet:Hur en professionell säljare agerarÄr det så svårt att sälja egentligen?Skillnaden på bra och dåliga säljare och vilka egenskaper de harHur du kan utvecklas som säljare varje dag och som dina konkurrenter garanterat inte görHur du lätt kan läsa 40-50 böcker om året om försäljningFöretagens stöttning av säljarenOld-school säljaren. Är du en av dem?De 4 principerna för modern försäljningHur du behåller kunden med nya säljmetoderSkillnaden på old-school företag och moderna företagHur du ställer frågor och vilka frågor finns det?Hur kunder köper sina produkterOm köpmotståndet och hur du kommer runt det2 dialogexempel om hur du bokar möten i telefon2 metoder att hantera invändningar Det här är Mattias Hillestrands första bok och han har tidigare publicerats i Bonniers Ledarskapshandböcker för Säljledning med artikeln "Säljupproret". Han håller säljträningar och utbildningar för företag och driver även podcasten Säljpodden, samt sidan www.avslutstekniker.se.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,99 MB

FILNAMN: Hur du säljer till moderna kunder.pdf

ISBN: 9789163725302

FÖRFATTARE: Mattias Hillestrand

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hur du säljer till moderna kunder PDF Gratis

När du säljer bilen privat så gäller dessutom ... Därför är deras förmedlingsavgift ganska hög = mindre pengar till dig. Du behöver lämna in bilen på deras anläggning och det kan ta flera veckor innan du eventuellt hittar ... Redan från start har vi haft en regelbunden dialog med våra kunder om hur tjänsten ska utvecklas.

Hur du säljer till moderna kunder - E-bok - Mattias ...

Läs mer här om dessa marknadsföringskanaler och hur du når nya kunder. 10 tips hur du når framgång i kundanskaffning. Vi avslutar med några tankar och välbeprövade sätt att marknadsföra ditt företag. Tänk på: Att testa olika vägar är smart, men det betyder inte att du ska byta metod hela tiden. Uthållighet krävs.

RELATERADE BÖCKER