En glimt av änglar

En glimt av änglar-boken skrevs 2015-09-02 av författaren Karen Kingsbury. Du kan läsa En glimt av änglar-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Karen Kingsbury.

Rsfoodservice.se En glimt av änglar Image

Tyler Ames är på toppen av sin idrottskarriär som baseball-spelare när en skada hotar att krossa alla hans drömmar och ambitioner. I sin strävan att nå uppåt i karriären offrade han både sin familj och sina vänner. När Tyler nu ställs inför sin största utmaning i livet står han helt ensam. Botten är nådd, karriären är över och Tyler är redo att ge upp. Små och till synes obetydliga handlingar börjar ske i det fördolda. Ett team av himlens änglar har nämligen tagit på sig ett viktigt uppdrag - att ge Tyler hoppet tillbaka. Kommer deras uppdrag att lyckas? Finns det en upprättelse för Tyler, eller är det försent? Och om det nu gör det, hur ska han kunna försonas med sin familj och sina vänner, och kan han finna sig tillrätta i en ny tillvaro? Änglarnas uppdrag har bara börjat... Från Karen Kingsbury, en av världens mest lästa och populära kristna författare, kommer en dramatisk och fängslande romanserie om livets möjligheter. Romantik, spänning och mirakler väntar i denna berättelse där vi får följa vanliga människor med stora utmaningar - och änglarna som vandrar ibland dem.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,21 MB

FILNAMN: En glimt av änglar.pdf

ISBN: 9789187827181

FÖRFATTARE: Karen Kingsbury

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En glimt av änglar av Karen Kingsbury - LitteraturMagazinet

En glimt av ljus, en stillhet .. Psalm 483 Guds änglar är hans sändebud av eld och vind och ande, en himmelsk här av liv och ljus som glimmar genom natten. Vi känner dem som bönesvar. Det är Guds änglars dag i dag med eldsken över landet. Och står du för rättfärdighet mot övervåld och lögner,

Syner av himlen - en glimt av det osynliga

En glimt av änglar (Häftad, 2015) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER