Diskanten 6

Diskanten 6-boken skrevs 1988-01-01 av författaren none. Du kan läsa Diskanten 6-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren none.

Rsfoodservice.se Diskanten 6 Image

Det klassiska materialet för diskantkör som ger dig en metodik för körarbete från allra första stadiet av körsång. Del 1-5 för nybörjarkören och de övriga tre för dem som fått lite körvana. Här finns sånger för familjegudstjänsten, Luciafirandet, skolavslutningen etc.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,37 MB

FILNAMN: Diskanten 6.pdf

ISBN: 9789152676424

FÖRFATTARE: none

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Olika typer av hörapparater - Hörsellinjen

Finns att beställa på Wessmans Musikförlag Det klassiska materialet för diskantkör som ger dig en metodik för körarbete från allra första stadiet av körsång. Del 1-5 för nybörjarkören och de övriga tre för dem som fått lite körvana. Här finns sånger för familjegudstjänsten, Luciafirandet, skolavslutningen etc.

Klangedang audio - helt enkelt mer gripande

De över 15 000 hårcellerna i snäckan ligger i samma ordning som tangenterna på ett piano. I basen av snäckan finns hårceller som aktiveras av den ljusaste diskanten. När man går högre i snäckan aktiveras hårcellerna av gradvis mörkare toner. Hårcellerna är kopplade till hörselnervtrådar som hanterar just den ljudfrekvensen.

RELATERADE BÖCKER