Älskade kris

Älskade kris-boken skrevs 2016-11-14 av författaren Mats Lindegren. Du kan läsa Älskade kris-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Mats Lindegren.

Rsfoodservice.se Älskade kris Image

Som kristen, konstnär och poet ger författaren en starkt berörande beskrivning av sorgen efter sin sons bortgång i cancer. Boken är starkt hoppingivande för alla som mist någon. Vi får känna hur färgerna, oljepastellkritorna glider ut över pappret och hur dikterna bär oss. Vi tar oss igenom mörkret och kommer ut i ljuset. Poesin är mycket bra, har hög kvalitet och samtidigt är den direkt och innerlig. Denna fasansfulla kris ger hopp om kärlek. Till slut finns bara en sak kvar: Att älska sin kris.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,14 MB

FILNAMN: Älskade kris.pdf

ISBN: 9789163911804

FÖRFATTARE: Mats Lindegren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Arnstad, H - Älskade fascism - 13034102 - Norstedts

"'Älskade fascism' heter en intressant bok som utkommit i år." /Maja Hagerman ""Älskade fascism" heter en intressant bok som utkommit i år. Författaren Henrik Arnstad menar att den högerextremism som finns i Europa i dag är fascism kort och gott - om än i ny förklädnad.

Lindegren Mats - Älskade Kris - (Häftad) - Böcker

Men nej, just nu kommer jag väl inte bryta upp mitt i en global kris och jag älskar honom så vet inte hur jag ska göra men jag mår ju inte bra att ha det såhär, och ja jag är väl på det klara med att han utövar härskarteknik genom att inte svara när jag pratar osv. Medvetet eller inte medvetet, vad vet jag.

RELATERADE BÖCKER