Katarinas Sovjetiska Upplevelser

Katarinas Sovjetiska Upplevelser-boken skrevs 2001-01-01 av författaren Maria Zennström. Du kan läsa Katarinas Sovjetiska Upplevelser-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Maria Zennström.

Rsfoodservice.se Katarinas Sovjetiska Upplevelser Image

”Himlen över byn är metallglänsande och låg, inte hög och genomskinlig som där jag kommer ifrån. Elsa säger att det beror på att det finns mycket silver i sjön. Insekterna kastar sig förbi i luften. Varje sommar gråter jag en gång av obesvarad kärlek till moster Elsa.”Maria Zennström säger själv om sin debut: ”Man ska inte förvänta sig en roman – det här är en rätt så rastlös berättelse. Jag söker direktheten. Min metod är detaljen. Och jag prövar om mitt modersmål tål lite ryska influenser. På filmhögskolan i Moskva där jag gick i slutet av åttio- och början av nittiotalet lärde vi oss att inte förklara så mycket. Och Ivan Vasiljevitj hävdade att det mest storslagna ofta står att finna i verkligheten…”Katarinas sovjetiska upplevelser skildrar en ung svensk-rysk kvinnas ensamma utforskande av sin identitet i ett land där det mesta kan hända: Sovjetunionen åren 1982 till 1992.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,81 MB

FILNAMN: Katarinas Sovjetiska Upplevelser.pdf

ISBN: 9789100575342

FÖRFATTARE: Maria Zennström

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Maria Zennström _ Katarinas sovjetiska upplevelser ...

Katarinas sovjetiska upplevelser Maria Zennström Köp boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.

Guldägget

Buy Katarinas sovjetiska upplevelser by Zennström, Maria, Leo, Patric from Amazon's Fiction Books Store. Everyday low prices on a huge range of new releases and classic fiction.

RELATERADE BÖCKER