Aktiverande konferenser ? där samtal är regel

Vill du läsa Aktiverande konferenser ? där samtal är regel pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Ulf-L Andersson. Att läsa Aktiverande konferenser ? där samtal är regel online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Aktiverande konferenser ? där samtal är regel Image

Boken baseras på författarens erfarenheter av att ha arrangerat och deltagit i nationella och internationella konferenser som helt eller delvis byggt på aktiva samtal mellan deltagarna i stället för passivt lyssnande till föredrag och paneldiskussioner.För att ta del av aktiviteter där någon eller några få vänder sig till många tysta åhörare behöver man numera inte resa till en konferens. De finns i stor utsträckning att tillgå i elektroniska medier som är lätta att nå hemifrån. Att möta många andra och samtala med dem om det som gemensamt intresserar kan vara svårare utan att personligen mötas på en konferens. Men ska det fungera gäller också att konferensen är så utformad att dessa möjlighet för givande samtal skapas.I boken redovisas erfarenheter av metoder som provats i verkligheten och gett goda resultat samt tips om hur aktiviteter som bygger på samtal kan arrangeras för att ge bästa utbyte. Kapitel:1. Konferenser i förändring. 2. Konferensens mål. 3. Mina konferenser. 4. Samtalet som resurs. 5. Platser för samtal. 6. Monolog, dialog, multilog. 7. Idémarknad. 8. Tips till aktivator. 9. Tematorg. 10. Stormplats. 11. Planschvägg. 12. Seminarier, kurser, verkstäder, samtalsgrupper. 13. Utställningar. 14. Måltider skapar kontakter. 15. Organisera en konferens.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,71 MB

FILNAMN: Aktiverande konferenser ? där samtal är regel.pdf

ISBN: 9789151935263

FÖRFATTARE: Ulf-L Andersson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Utvecklingssamtal - Medarbetarwebben | Medarbetarwebben

Regler och villkor. ... Om du önskar kan du enkelt avregistrera dig från detta nyhetsbrev. I övrigt används e-postadressen bara för att aktivera din registrering, ... För det är där som fokuset på ett jobbigt samtal ska ligga - på lösningen. 10 konkreta tips och förslag som underlättar det svåra samtalet.

Samtal - Wikipedia

En förutsättning är dock att din operatör stöder detta. Hos en del är det automatiskt aktiverat, hos andra är det en funktion som måste beställas och kanske kostar lite extra. Det totala antalet samtal du kan slå samman på en Android-telefon beror på vissa faktorer, till exempel din telefonmodell och åldern på den, din operatör och nätverksplan.

RELATERADE BÖCKER