Aktiverande konferenser ? där samtal är regel

Aktiverande konferenser ? där samtal är regel-boken skrevs 2019-11-12 av författaren Ulf-L Andersson. Du kan läsa Aktiverande konferenser ? där samtal är regel-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Ulf-L Andersson.

Rsfoodservice.se Aktiverande konferenser ? där samtal är regel Image

Boken baseras på författarens erfarenheter av att ha arrangerat och deltagit i nationella och internationella konferenser som helt eller delvis byggt på aktiva samtal mellan deltagarna i stället för passivt lyssnande till föredrag och paneldiskussioner.För att ta del av aktiviteter där någon eller några få vänder sig till många tysta åhörare behöver man numera inte resa till en konferens. De finns i stor utsträckning att tillgå i elektroniska medier som är lätta att nå hemifrån. Att möta många andra och samtala med dem om det som gemensamt intresserar kan vara svårare utan att personligen mötas på en konferens. Men ska det fungera gäller också att konferensen är så utformad att dessa möjlighet för givande samtal skapas.I boken redovisas erfarenheter av metoder som provats i verkligheten och gett goda resultat samt tips om hur aktiviteter som bygger på samtal kan arrangeras för att ge bästa utbyte. Kapitel:1. Konferenser i förändring. 2. Konferensens mål. 3. Mina konferenser. 4. Samtalet som resurs. 5. Platser för samtal. 6. Monolog, dialog, multilog. 7. Idémarknad. 8. Tips till aktivator. 9. Tematorg. 10. Stormplats. 11. Planschvägg. 12. Seminarier, kurser, verkstäder, samtalsgrupper. 13. Utställningar. 14. Måltider skapar kontakter. 15. Organisera en konferens.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,45 MB

FILNAMN: Aktiverande konferenser ? där samtal är regel.pdf

ISBN: 9789151935263

FÖRFATTARE: Ulf-L Andersson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ring konferenssamtal - i din vanliga Android - PC för Alla

Aktiverande konferenser - där samtal är regel. Ulf-L Andersson. 6,50 ...

Kurser/konferenser arkiv - Sida 7 av 9 - Kurs och konferens

Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom ulf-l andersson Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER