Att komma hem : den förlorade sonens återkomst

Vill du läsa Att komma hem : den förlorade sonens återkomst pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Henri Nouwen. Att läsa Att komma hem : den förlorade sonens återkomst online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Att komma hem : den förlorade sonens återkomst Image

När Henri Nouwen första gången ser Rembrandts målning "Den förlorade sonens återkomst" uppstår ett möte som för alltid kommer att förändra hans liv. Genom konstverket får han hjälp att göra det uppbrott som för honom till det inre hem han längtar efter. Han lämnar sin lyckade akademiska karriär och byter det mot ett kommunitetsliv bland personer med psykisk funktionsnedsättning. Eller med andra ord: Henri Nouwen hittar hem.Att komma hem handlar om vårt behov av hemkänsla och rör varsamt vid vår vilsenhet, vårt sökande och vår längtan efter att hitta hem i tillvaron och i våra egna liv. Nouwens texter andas stor värme och ömhet. Fram växer bilden av det hem där det lyser i fönstren, där dörren är öppen och någon väntar med öppen famn.Boken är en del av Libris Klassikerserie som innehåller väl utvalda böcker inriktade på andlig vägledning och spiritualitet med ett tidlöst värde. Hittills är nio böcker utgivna, alla formgivna av Lotta Kühlhorn.Henri Nouwen (1932-1996) var universitetslärare vid bland annat Yale och Harvard, romersk-katolsk präst och författare. De sista åren av sitt liv ägnade han åt att vara medarbetare och präst i en kommunitet för personer med psykisk funktionsnedsättning.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,12 MB

FILNAMN: Att komma hem : den förlorade sonens återkomst.pdf

ISBN: 9789173875837

FÖRFATTARE: Henri Nouwen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Boktipset - Den förlorade sonens återkomst - Peter ...

Get this from a library! Att komma hem : den förlorade sonens återkomst. [Henri J M Nouwen; Kerstin Gårsjö]

Bok - Den förlorade - Sök | Stockholms Stadsbibliotek

Den förlorade sonens återkomst - Peter Wallenberg 1926-2015 e-bok. ... Om en son som blev född till att dela makten med sin bror, men som kom i djup konflikt med sin far och därför tillbringade sina första elva yrkesår utomlands. Han återvände hem som chefskandidat för världsföretaget Atlas Copco, ...

RELATERADE BÖCKER