Den trettonde lärjungen

Den trettonde lärjungen-boken skrevs 2020-08-07 av författaren Christina Erikson. Du kan läsa Den trettonde lärjungen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Christina Erikson.

Rsfoodservice.se Den trettonde lärjungen Image

En man stapplar in på polisstationen i Oskarshamn, täckt i någon annans blod och helt utan minne. Inte långt därpå påträffas ett lik i skogen. Elias Svensson och hans kollegor vid Stockholmspolisen kallas ner till Småland och upptäcker kopplingar till ett hälsohem med klientel från både överklassen och samhällets bottenskikt. Författaren Cornelia Lind som återigen bistår polisen försöker balansera sitt kaotiska privatliv med sin roll i gruppen: att med sina specialkunskaper se det andra missar. Återigen blir polisen varse vilka följder maktmissbruk och förakt för människoliv får för de personer som drabbas. Återigen finns någon som hjälper dem i deras jakt. "Den trettonde lärjungen" är nagelbitarspänning om våra allra mörkaste sidor.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,77 MB

FILNAMN: Den trettonde lärjungen.pdf

ISBN: 9789100181949

FÖRFATTARE: Christina Erikson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den trettonde lärjungen - Christina Erikson - inbunden ...

Hesekiel är arton år och jobbar som smed i sin fars smedja i Galiléen, när Jesus en dag söker upp honom och uppmanar honom att bli hans trettonde lärjunge. Hesekiel, som snart ska gifta sig ...

Ensamvarg

Den trettonde lärjungen. Ensamvarg Christina Erikson Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.

RELATERADE BÖCKER