Ta ställning för ett meningsfullt liv

Vill du läsa Ta ställning för ett meningsfullt liv pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Svend Brinkmann. Att läsa Ta ställning för ett meningsfullt liv online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Ta ställning för ett meningsfullt liv Image

I Ta ställning för ett meningsfullt liv pekar Svend Brinkmann på hur vi kan ge mening åt våra liv genom att sluta fokusera på oss själva och vår inre utveckling. Hur bör vi leva? Vad är meningen med livet? Hur ska vi leva tillsammans? Detta är några av de stora och viktiga frågor som Brinkmann tar upp i boken, och det handlar inte om abstrakt resonerande, utan svaren har bäring direkt på våra egna liv. I bokens tio kapitel går Svend Brinkmann igenom tio centrala begrepp inom filosofin som har relevans för dessa frågor. Han låter tio enskilda filosofer guida oss kring specifika frågeställningar såsom godhet, värdighet, sanning, kärlek, förlåtelse och död. Svend Brinkmanns nya bok kan ses som en fristående fortsättning på hans Stå fast, som utkom hösten 2015, och är en lättbegriplig introduktion till de livsfilosofiska frågorna.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,13 MB

FILNAMN: Ta ställning för ett meningsfullt liv.pdf

ISBN: 9789113082370

FÖRFATTARE: Svend Brinkmann

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ta ställning för ett meningsfullt liv av Svend Brinkmann ...

I Ta ställning för ett meningsfullt liv pekar Sven Brinkmann på hur vi kan ge mening åt våra liv genom att sluta fokusera på oss själva och vår inre utveckling.Hur bör vi leva? Vad är meningen med livet? Hur ska vi leva tillsammans? Detta är några av de stora och viktiga frågor som Brinkmann tar...

Ta ställning för ett meningsfullt liv (e-bok) a - Bokon

Pris: 204 kr. Häftad, 2017. Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Ta ställning för ett meningsfullt liv av Svend Brinkmann på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER