Inga gudar jämte mig

Vill du läsa Inga gudar jämte mig pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Caroline Eriksson. Att läsa Inga gudar jämte mig online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Inga gudar jämte mig Image

Värmland, 1865: En grav har öppnats på Silbodals kyrkogård. Provinsialläkaren påbörjar obduktionen av den döde efter att ha nåtts av rykten om att han inte har avlidit av naturliga orsaker. Och de visar sig stämma - mannen har blivit arsenikförgiftad. Snart står det klart att han inte är den enda i bygden som blivit giftmördad. Men ingen anar vem som ligger bakom. Anders Lindbäck är en karismatisk kyrkoherde med stort engagemang för traktens fattiga. Att han lever med två kvinnor är något man har överseende med. Men prästens beteende blir alltmer nyckfullt, han jagas av problemen i socknen och dessutom av det förflutna. Inga gudar jämte mig är en psykologisk spänningsroman om kärlek, makt och fanatisk gudstro. En skönlitterär tolkning av de verkliga Silbodalsmorden, som fortsätter att facinera och förskräcka ända in i våra dagar. Om författaren Caroline Eriksson, född 1976, är socialpsykolog och beteendevetare. Hennes hyllade debutroman Djävulen hjälpte mig är 2014 nominerad till Stora Ljudbokspriset. Det var första boken i en serie om svenska historiska mord och handlade om Yngsjömordet. Inga udar jämte mig är nummer två. Caroline bor i Stockholm med man och två barn.Om uppläsaren Torsten Wahlund har en lång karriär som skådespelare inom teater, TV och film och är en av Sveriges mest efterfrågade och rutinerade ljudboksuppläsare. Han har bland annat läst in Änglarnas svar som nominerades till Stora Ljudbokspriset. Om A Nice Noise Ljudboksförlaget har rönt stora framgångar med sitt utgivningsurval. 2013 gav förlaget ut både August- och nobelprisvinnarna och skrev både 2012 och 2014 Stora Ljudboksprisethistoria genom att ha flest (3 respektive 4 av totalt 7!) finalnominerade titlar till Stora Ljudbokspriset. Du finner mer om vår utgivning på anicenoise.com och är varmt välkomme att följa oss på facebook.com/anicenoise där du får löpande information om vår utgivning.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,71 MB

FILNAMN: Inga gudar jämte mig.pdf

ISBN: 9789187725210

FÖRFATTARE: Caroline Eriksson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Inga gudar jämte mig / E-bok

Inga gudar jämte mig är alltså del 2 i bokserien som ges ut av Forum bokförlag. Den första delen; Djävulen hjälpte mig (hemsk och avskräckande titel var första tanken), där det ökända Yngsjömordet bearbetats skönlitterärt, står nu på tur att läsas (reserverad bok skall hämtas på biblioteket i morgon dag!).

Boklysten: Inga gudar jämte mig

Inga gudar jämte mig är en psykologisk spänningsroman om kärlek, makt och fanatisk gudstro. En skönlitterär tolkning av de verkliga Silbodalsmorden, som fortsätter att facinera och förskräcka ända in i våra dagar. Om författaren Caroline Eriksson, född 1976, är socialpsykolog och beteendevetare.

RELATERADE BÖCKER