Ett eget rum

Ett eget rum är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Virginia Woolf. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Ett eget rum online.

Rsfoodservice.se Ett eget rum Image

Virginia Woolf skapar i Ett eget rum en formel för kvinnors intellektuella, ekonomiska och sociala frigörelse som fått ett oerhört genomslag. Med humor, fantasi och klarsynthet tar hon läsaren på hisnande utflykter i tid och rum, på höstliga vandringar i London, Oxford och Cambridge liksom på besök hos galna hertiginnor och blyga brevskrivare. Fast besluten att avslöja grundförutsättningarna för konstnärligt skapande forskar hon på British Museum och förser Shakespeare med en imaginär syster. Trots många uttryck för välformulerad vrede är det ett sant nöje att följa hennes inträngande analys och eleganta argumentation. Woolfs vilja att dyka ner i historien för att förstå sin egen position som kvinna och författare har visat sig meningsbärande långt utöver hennes egen tid. Nyöversättning av Elisabeth Mansén, förord av Annina Rabe och kommentarer av Maria Green.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,92 MB

FILNAMN: Ett eget rum.pdf

ISBN: 9789172472709

FÖRFATTARE: Virginia Woolf

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ett eget rum | Modernista

Här finner du länkar till våra planeringsverktyg så att du kan planera hur du kan göra ditt hem ännu bättre med IKEA produkter.

Ett eget rum | Norra Skåne - Startsidan | Norra Skåne

1,881 Followers, 741 Following, 1,471 Posts - See Instagram photos and videos from Pernilla Wellrath (@ett_eget_rum)

RELATERADE BÖCKER