Konstruktivt ledarskap i klassrummet och på skolan

Konstruktivt ledarskap i klassrummet och på skolan är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Stefan Hertz. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Konstruktivt ledarskap i klassrummet och på skolan online.

Rsfoodservice.se Konstruktivt ledarskap i klassrummet och på skolan Image

Det här är en handbok om hur man gör när det inte funkar. Den ger dig verktyg för ledarskap du kan använda i ditt dagliga arbete och redan nästa dag. Boken bygger på mina föreläsningar och och fördjupar resonemangen kring ledarskapet. Jag presenterar konkreta verktyg och pusselbitar som du med din personlighet och erfarenhet kan foga samman till ett ledarskap som utgår ifrån dina styrkor.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,11 MB

FILNAMN: Konstruktivt ledarskap i klassrummet och på skolan.pdf

ISBN: 9789198047509

FÖRFATTARE: Stefan Hertz

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ledarskap i klassrummet • Hitta det lägsta priset hos ...

Ann-Sofie Fredriksson är förstelärare och undervisar i matematik och NO på mellanstadiet på Charlottenborgsskolan i Motala. Hon har alltid brunnit lite extra för ledarskap i klassrummet och har genom åren arbetat fram ett framgångsrikt koncept på hur man får struktur i klassrummet, studiero, studiemotiverade elever och samtidigt får samtliga känna glädje i skolan.

Konstruktivt ledarskap i klassrummet och på skolan ...

Att klassrumsplaceringen har betydelse är knappast någon nyhet, det vet alla som har varit elev i skolan och det vet i synnerhet alla som har lärarperspektivet i klassrummet. Stefan Hertz presenterar i sin bok Konstruktivt ledarskap i klassrummet och på skolan (2014) en modell för hur man strategiskt kan tänka kring placering.

RELATERADE BÖCKER