Konstruktivt ledarskap i klassrummet och på skolan

Konstruktivt ledarskap i klassrummet och på skolan är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Stefan Hertz. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Konstruktivt ledarskap i klassrummet och på skolan online.

Rsfoodservice.se Konstruktivt ledarskap i klassrummet och på skolan Image

Det här är en handbok om hur man gör när det inte funkar. Den ger dig verktyg för ledarskap du kan använda i ditt dagliga arbete och redan nästa dag. Boken bygger på mina föreläsningar och och fördjupar resonemangen kring ledarskapet. Jag presenterar konkreta verktyg och pusselbitar som du med din personlighet och erfarenhet kan foga samman till ett ledarskap som utgår ifrån dina styrkor.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,64 MB

FILNAMN: Konstruktivt ledarskap i klassrummet och på skolan.pdf

ISBN: 9789198047509

FÖRFATTARE: Stefan Hertz

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Norsk forskning: Tre faktorer för bra ledarskap i klassrummet

Pris: 289 kr. Häftad, 2018. Skickas inom 2-5 vardagar. Köp Ledarskap i klassrummet : handbok för arbetsro och effektivt lärande av John Steinberg på Bokus.com. Boken har 1 läsarrecension.

Ledarskap i klassrummet : handbok för arbetsro och ...

Konstruktivt ledarskap i klassrummet och på skolan : utgå från dina styrkor / Stefan Hertz. Hertz, Stefan, 1967- (författare) Stefan Hertz utbildning (utgivare) ISBN 9789198047509 Publicerad: Stockholm : Stefan Hertz utbildning AB, [2015]

RELATERADE BÖCKER