Kära vackra Anna, säg du vill...

Kära vackra Anna, säg du vill...-boken skrevs 2018-11-09 av författaren Walter Dan Axelsson. Du kan läsa Kära vackra Anna, säg du vill...-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Walter Dan Axelsson.

Rsfoodservice.se Kära vackra Anna, säg du vill... Image

I den här boken har jag lekt med gamla kända vis- och sångtexter och gjort om innehållet så att det mer skall spegla vår tids människor, idéer, händelser och aktiviteter. Melodierna de nya texterna kan sjungas till är i regel gamla, men kända av flertalet nutidssvenskar, även ungdomar. Från början var det mest sådant det sjöngs om vid högtider (lucia, jul, midsommar) som jag tyckte borde få ett mer relevant och modernt innehåll, sedan tillkom mycket annat (ända upp till nobel nivå), som krävde en ny belysning eller behövde kommenteras, som i ett uppdrag skämtsam men kritisk granskning på vers.Sammanlagt innehåller boken 82 texter, långa och korta. Några titlar: Pryl, pryl, härliga pryl: Det är en katt bortsprungen: Nu vaknen och glädjens för Rean är här: Titta, här är vårat gym, gym, gym: När I-paddan kom till byn: De aderton, de aderton: Knytblusar har de allihopa: Det var den lilla Thrillerman: Klädnypans sång: Kulturpolisen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,91 MB

FILNAMN: Kära vackra Anna, säg du vill....pdf

ISBN: 9789188759498

FÖRFATTARE: Walter Dan Axelsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Pernilla Wahlgrens bråk med Anna Book - Expressen

Finn Kalvik ♥ Lilla Vackra Anna ♥ Lyrics ♥ This feature is not available right now. Please try again later.

Berättarteknik, del 3: Tempus och perspektiv (med infografik)

Våra vackra dar Lever än men känns för lite Och jag har tappat bort mig själv i alla stereotyper Du säger att du måste känna nåt med huvudet också Och jag låtsas att jag vet men vi bor i en Stad där allt som är, det är på låtsas Nu finns det inga gator kvar här som jag inte korsat Du säger att du måste känna nåt med huvudet ...

RELATERADE BÖCKER