En annorlunda barndom : en kvinnas berättelse om sin autistiska uppväxt

Vill du läsa En annorlunda barndom : en kvinnas berättelse om sin autistiska uppväxt pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Iris Johansson. Att läsa En annorlunda barndom : en kvinnas berättelse om sin autistiska uppväxt online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se En annorlunda barndom : en kvinnas berättelse om sin autistiska uppväxt Image

Iris växer upp i en gammaldags storfamilj som bedriver jordbruk i Västergötland. Tidigt står det klart att Iris inte utvecklas på samma sätt som andra barn. Hon lever helst i en egen inre värld och har samma beteende som man idag förknippar med autism.Eftersom Iris mamma och pappa är överens om att pappan är mycket bättre på att sköta barn än mamman så är det han som tar hand om Iris. Han vägrar att låta henne klassas som utvecklingsstörd och för en outtröttlig kamp för att locka henne att kommunicera med omgivningen.Först när Iris är tio år gammal börjar hon att gradvis överge sin autistiska värld. Men vägen till ett normalt liv blir lång och besvärlig. En annorlunda barndom (2007) är en självbiografisk berättelse om att växa upp med autism i Sverige på 40- och 50-talen. En unik dokumentation inifrån av ett autistiskt barns liv och kamp för att skapa sig en plats i tillvaron. Detta är en print-on-demand-utgåva. Läs mer på www.forum.se/pod

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,74 MB

FILNAMN: En annorlunda barndom : en kvinnas berättelse om sin autistiska uppväxt.pdf

ISBN: 9789137500607

FÖRFATTARE: Iris Johansson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En annorlunda barndom : en kvinnas berättelse om sin ...

En annorlunda barndom En kvinnas berättelse om sin autistiska uppväxt Iris Johansson Köp boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.

En annorlunda barndom : En kvinnas berättelse om sin ...

LIBRIS titelinformation: En annorlunda barndom : en kvinnas berättelse om sin autistiska uppväxt / Iris Johansson.

RELATERADE BÖCKER