Alltid på väg

Alltid på väg är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Sacks Oliver. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Alltid på väg online.

Rsfoodservice.se Alltid på väg Image

Oliver Sacks slog igenom med boken "Uppvaknanden" som sedan blev en prisbelönt film med Robin Williams i huvudrollen. Hans bästsäljande bok "Mannen som förväxlade sin hustru med en hatt" rankades av tidningen Discover Magazine som en av de 25 bästa vetenskapsböckerna genom tiderna. Idag är forskningen om hjärnan glödhet,men Sacks såg något annat i hjärnan än bara neuroner och synpaser: han såg miraklet människan. I hans självbiografi "Alltid på väg" får vi möta människan, humanisten och yrkesmannen Oliver Sacks. Med energi och humor berättar han om barndomen, tiden som ung neurolog i 1960-talets USA och livsavgörande möten med patienter. Vi får lära känna hans familj, hans nära vänner och männen han varit förälskad i. En mästerlig självbiografi om en okonventionell neurokirurg som kom att förändra våra sätt att tänka om den mänskliga hjärnan.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,93 MB

FILNAMN: Alltid på väg.pdf

ISBN: 9789173377225

FÖRFATTARE: Sacks Oliver

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Så skrev Ingmar Johánsson sången "Alltid på väg" - Dagen ...

Alltid på väg framåt. Nytänkande är en grundläggande del i Mylans kultur. Nytänkande är anledningen till att vi hittar möjligheter i alla utmaningar. Därför har vi tusentals vetenskapsmän, forskare och tänkare som samarbetar världen över, ...

Alltid på väg - Brombergs

Vår catering är alltid på väg Så här går det till då vi kommer till er - varhelst ni är! 1. Personlig projektledare & matkreatör När ni bokar catering via oss får ni en personlig projektledare som skräddarsyr och håller styr på evenemanget och en erfaren, passionerad matkreatör som ger er ett kreativt helhetsupplägg.

RELATERADE BÖCKER