Alltid på väg

Vill du läsa Alltid på väg pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Sacks Oliver. Att läsa Alltid på väg online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Alltid på väg Image

Oliver Sacks slog igenom med boken "Uppvaknanden" som sedan blev en prisbelönt film med Robin Williams i huvudrollen. Hans bästsäljande bok "Mannen som förväxlade sin hustru med en hatt" rankades av tidningen Discover Magazine som en av de 25 bästa vetenskapsböckerna genom tiderna. Idag är forskningen om hjärnan glödhet,men Sacks såg något annat i hjärnan än bara neuroner och synpaser: han såg miraklet människan. I hans självbiografi "Alltid på väg" får vi möta människan, humanisten och yrkesmannen Oliver Sacks. Med energi och humor berättar han om barndomen, tiden som ung neurolog i 1960-talets USA och livsavgörande möten med patienter. Vi får lära känna hans familj, hans nära vänner och männen han varit förälskad i. En mästerlig självbiografi om en okonventionell neurokirurg som kom att förändra våra sätt att tänka om den mänskliga hjärnan.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,24 MB

FILNAMN: Alltid på väg.pdf

ISBN: 9789173377225

FÖRFATTARE: Sacks Oliver

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Thåström - Alltid va på väg Lyrics | Genius Lyrics

50+ videos Play all Mix - Per Myrberg - Alltid På Väg YouTube; Jan Malmsjö - En sång en gång för längesen - Duration: 3:02. 21niry 173,691 views. 3:02. Så kom ...

Ingmar Johansson - Alltid pa vag (arr. S. Bengtsson ...

ALLTID PÅ VÄG... En blogg om oss och våra resor i Sverige och Europa... söndag 24 maj 2020. Vi valde Fotö.. Nu har vi varit ute med husbilen för första gången sedan vi kom hem från Portugal. Vi besökte Göteborgs Norra Skärgård med personbilen för några veckor sedan för att kolla upp hur det såg ut.

RELATERADE BÖCKER