Fruktan: Donald Trump i Vita huset

Fruktan: Donald Trump i Vita huset-boken skrevs 2019-01-08 av författaren Woodward Bob. Du kan läsa Fruktan: Donald Trump i Vita huset-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Woodward Bob.

Rsfoodservice.se Fruktan: Donald Trump i Vita huset Image

»I en tid av alternativa fakta och frätande twitterinlägg om fake news är Bob Woodward en sanningens guldstandard. Hans bok är explosiv, förödande, häpnadsväckande.« The Washington Post Den miljonsäljande insiderskildringen av Donald Trumps första ämbetstid, av den legendariske Watergate-journalisten. Författaren och journalisten Bob Woodward har rapporterat med sällsynt auktoritet om åtta presidentskap, från Nixon till Obama. Nu avslöjar han med en aldrig tidigare skådad detaljrikedom det uppslitande arbetet i Vita huset under Donald Trump och hur presidenten fattar beslut i stora politiska in- och utrikesfrågor. Boken bygger på hundratals timmar av intervjuer med förstahandskällor, anteckningar från politiska möten, personliga dagböcker, centrala filer och dokument. Fokus ligger på de explosiva debatterna och beslutsfattandet i Ovala rummet, situationsrummet, på Air Force One och i residenset i Vita huset. Fruktan: Donald Trump i Vita huset är det mest ingående porträtt av en sittande president som någonsin publicerats under presidentens första ämbetstid. BOB WOODWARD är redaktör på Washington Post, där han nu har arbetat i 47 år. Han har delat två Pulitzer-pris, ett med Carl Bernstein för avslöjandet av Watergate-skandalen 1973, och nästa 2003 som huvudreporter för täckningen av 11 september-attackerna. Tolv av Bob Woodwards tidigare böcker har legat etta på New York Times bestsellerlista och Fruktan: Donald Trump i Vita huset sålde otroliga 1,2 miljoner exemplar i USA redan under första månaden. »Saknar motstycke.« CNN »Förödande.« The New Yorker

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,14 MB

FILNAMN: Fruktan: Donald Trump i Vita huset.pdf

ISBN: 9789177818052

FÖRFATTARE: Woodward Bob

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Forskare: Trumps lögner liknar en diktators | Aftonbladet

Fruktan: Donald Trump i Vita huset (E-bok) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu!

Fruktan: Donald Trump i Vita huset (Inbunden) • Se priser ...

Fruktan. Donald Trump i Vita huset Meningslös bok om Trump är ett rent hafsverk. Bob Woodward Foto: Lisa Berg. När Bob Woodward avslöjade Watergateskandalen blev han sinnebilden för en outtröttlig murvel. Men i sin nya bok om Donald Trump ökar han inte ens på marginalen förståelsen för presidenten.

RELATERADE BÖCKER