Bara en gång om året

Bara en gång om året är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Sophie Kinsella. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Bara en gång om året online.

Rsfoodservice.se Bara en gång om året Image

Becky Bloomwood trivs bra med livet. Efter sina äventyr i USA har hon återvänt hem till England, och bor nu med sin man och barn i den lilla byn Letherby, en bit utanför London. Hon jobbar i bästisen Suzes souvenirshop och har till och med börjat med mindfulness (även om det mest innebär att hon lyssnar på guidade meditationer medan hon nätshoppar sent om kvällarna). Julen närmar sig med stormsteg, och Becky älskar högtidens alla traditioner. Men så meddelar hennes föräldrar att de bestämt sig för att lämna det lugna bylivet för supertrendiga Shoreditch i London. Där ska de dricka mikrobryggd öl och äta tjusiga avokadomackor, och detta innebär förstås att de inte kommer att kunna stå julvärdar i år. Uppdraget går till Becky, som med gott mod åtar sig det. För hur svårt kan det egentligen vara att styra upp ett julfirande? I den gnistrande julromanen Bara en gång om året låter Sophie Kinsella sin älskade hjältinna Becky Bloomwood (känd från Shopaholic-serien) göra comeback! Det här är en skratta högt-rolig berättelse som rör sig mellan glittrande London och snötäckta, brittiska byar. Mellan familjekaos och gamla förälskelser ...

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,64 MB

FILNAMN: Bara en gång om året.pdf

ISBN: 9789177713425

FÖRFATTARE: Sophie Kinsella

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Recension: En gång om året (Film) | SvD

I Sverige i övrigt tvättade man sig mer ordentligt en gång i veckan - på lördagen. Hela kroppen badades dock bara några gånger om året, framförallt vid julen. Då lögade man sig i en trätunna, husfar först och därefter gårdsfolket i tur och ordning, i samma vatten. Detta gällde alla samhällsklasser.

Varför kommer tomten bara en gång om året och då i skorsten?

Och som folk resonerade runt omkring så, "Bara jul en gång…" Julafton ja, men julen har ju hållit på sedan i oktober. "Det är ju bara sommar en gång om året" "Det är ju bara påsk en gång om året" och ja, man fyller ju faktiskt år bara en gång per år också! Tider att "fira" med mat, snask och massa alkohol.

RELATERADE BÖCKER