Bara en gång om året

Bara en gång om året-boken skrevs 2020-09-30 av författaren Sophie Kinsella. Du kan läsa Bara en gång om året-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Sophie Kinsella.

Rsfoodservice.se Bara en gång om året Image

Becky Bloomwood trivs bra med livet. Efter sina äventyr i USA har hon återvänt hem till England, och bor nu med sin man och barn i den lilla byn Letherby, en bit utanför London. Hon jobbar i bästisen Suzes souvenirshop och har till och med börjat med mindfulness (även om det mest innebär att hon lyssnar på guidade meditationer medan hon nätshoppar sent om kvällarna). Julen närmar sig med stormsteg, och Becky älskar högtidens alla traditioner. Men så meddelar hennes föräldrar att de bestämt sig för att lämna det lugna bylivet för supertrendiga Shoreditch i London. Där ska de dricka mikrobryggd öl och äta tjusiga avokadomackor, och detta innebär förstås att de inte kommer att kunna stå julvärdar i år. Uppdraget går till Becky, som med gott mod åtar sig det. För hur svårt kan det egentligen vara att styra upp ett julfirande? I den gnistrande julromanen Bara en gång om året låter Sophie Kinsella sin älskade hjältinna Becky Bloomwood (känd från Shopaholic-serien) göra comeback! Det här är en skratta högt-rolig berättelse som rör sig mellan glittrande London och snötäckta, brittiska byar. Mellan familjekaos och gamla förälskelser ...

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,47 MB

FILNAMN: Bara en gång om året.pdf

ISBN: 9789177713425

FÖRFATTARE: Sophie Kinsella

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Bara en gång om året - Lyrics, låttext, låttexter ...

Ett oförutsägbart drama om en 30-årig kärlekspakt. Jane Magnusson imponeras av detaljerna i Gorki Glaser-Müllers "En gång om året".

Varför kommer tomten bara en gång om året och då i skorsten?

Jag förstår varför man har PM BARA en gång om året…. 08 juli 2012 av iashemlis. Söndag o resdag… O efter att pallat (FATTA!?!?!) 3 dagars festade så inser jag varför man har PM en gång om året…. Man orkar inte mer!!!! Jag har hällt i mig alkohol o har inte gjort några skandaler..

RELATERADE BÖCKER