Nätverksadministration med Windows Server 2012 - Lärarhandledning

Nätverksadministration med Windows Server 2012 - Lärarhandledning är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jan-Eric Thelin. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Nätverksadministration med Windows Server 2012 - Lärarhandledning online.

Rsfoodservice.se Nätverksadministration med Windows Server 2012 - Lärarhandledning Image

Lärarhandledningen innehåller värdefull information till läraren avseende kursupplägg, förslag på utrustning för övningar och laborationer, hänvisningar till kursplan och betygskriterier. Med lärarhandledningen medföljer ett USB-minne. Detta innehåller: - Power Point-presentationer med samtliga bilder och figurer från läroboken - Ett färdigt prov Lärarhandledningen är tryckt i färg, spiralbunden och har formatet 160x225 mm, 103 sidor.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,20 MB

FILNAMN: Nätverksadministration med Windows Server 2012 - Lärarhandledning.pdf

ISBN: 9789173792400

FÖRFATTARE: Jan-Eric Thelin

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Jan-Eric Thelin - LitteraturMagazinet

Lärarhandledningen innehåller värdefull information till läraren avseende kursupplägg, förslag på utrustning för övningar och laborationer, hänvisningar till kursplan och betygskriterier.Med lärarhandledningen medföljer ett USB-minne. Detta innehåller:- Power Point-presentationer med samtliga bilder och figurer från lä

Lokala Nätverk B med Windows 2000 Server - Lärobok av Jan ...

Du kan välja att läsa kursen med inriktning mot Windows Server 2008(R2) eller mot Windows Server 2012. Observera att litteraturen är olika. Krav på operativsystem för kursen nätverksadministration. Windows Vi erbjuder support för Windows angående installation och konfiguration av den virtuella plattformen du kommer att använda i kursen.

RELATERADE BÖCKER