Förlossningen

Vill du läsa Förlossningen pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Måns Wadensjö. Att läsa Förlossningen online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Förlossningen Image

På en förlossningsavdelning måste det unga biträdet snabbt identifiera Regeln. Den sitter i väggarna, den avgör hur blodet ska torkas, hur lakanen ska vikas, hur paprikan ska ligga på mackorna. I skydd av Regeln arbetar nattskiftet utan den skulle allt verka ohyggligt skört, och människorna kring födelsen vara hjälplösa och blottade. MÅNS WADENSJÖS debutroman Förlossningen handlar om regler och deras osynlighet, om verkligheten på en av 2000-talets svenska förlossningsavdelningar, om den första separationen och den andra och kanske alla senare, om att bli en egen människa. För Förlossningen mottog Måns Wadensjö [f. 1988] Katapultpriset 2010 och Carl-Johan Vallgrens litteraturpris 2011. »Det här är så bra och så spännande att jag sträckläst boken två gånger på raken.« KARIN NYKVIST, SYDSVENSKAN »På en lugn och lågmäld prosa berättar han om det lilla och det stora som kan rymmas på en och samma plats.« AMANDA SVENSSON, EXPRESSEN »Född: ny strålande författartalang.« BORÅS TIDNING

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,76 MB

FILNAMN: Förlossningen.pdf

ISBN: 9789174990157

FÖRFATTARE: Måns Wadensjö

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Förlossning - föda barn - förlossningen, hur går det till?

Förlossning - hur går en förlossning till och vad händer när man föder barn. Förlossningen är slutet på graviditeten men början på ett nytt liv. Inför, under och efter förlossningen så väcks många tankar hos er.

Förlossningen - Katter.nu

Har förlossningen varit utan komplikationer flyttar du och barnet till eftervårdsavdelningen några timmar efter barnets födelse. Bra att veta. På avdelningarna finns kaffe/te och mikrougn. Inom sjukhusområdet finns kiosk och matsal/servering för dina närstående dagtid.

RELATERADE BÖCKER