De objudna

De objudna-boken skrevs 2019-06-27 av författaren Sven Sörmark. Du kan läsa De objudna-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Sven Sörmark.

Rsfoodservice.se De objudna Image

Det är midsommarafton. På en gård i Skåne har familjen Holm förberett sig på att gästerna ska komma och fira med dem. De tre barnen ligger fortfarande och sover när direktören Roland Holm och hans fru överraskas av ankomsten av två beväpnade män. De objudna inkräktarna visar sig vara rymlingar från en närliggande anstalt där de suttit fängslade för ett fruktansvärt brott. Plötsligt har idyllen förvandlats till fasansfull skräck när midsommarfirandet istället blir ett gisslandrama utspelas innanför gårdens väggar. Allt eftersom det mardrömslika scenariot fortskrider står det klart att det kanske inte bara är pengar de två brottslingarna är ute efter. När dagen väl slutat i tragedi finns det två kroppar att hämta, och en familj som aldrig kommer vara sig lik igen. Sven Sörmark (1923 - 1987) var en svensk författare, chefredaktör och förlagsdirektör. Född i skånska Hörby och medlem av både svenska deckarakademin och skånska deckarsällskapet. Sörmark har skrivit ett 10-tal deckare och andra litterära verk under sin levnadstid.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,91 MB

FILNAMN: De objudna.pdf

ISBN: 9788726248760

FÖRFATTARE: Sven Sörmark

LADDA NER
LÄSA ONLINE

De objudna - Sven Sörmark - Mp3-skiva (9788726248777) | Bokus

Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes frakt! Öppettider: Mån - Fre 10 - 18, lör 11 - 16 *

De objudna - Ljudbok - Sven Sörmark (9788726248760) | Bokus

De objudna inkräktarna visar sig vara rymlingar från en närliggande anstalt där de suttit fängslade för ett fruktansvärt brott. Plötsligt har idyllen förvandlats till fasansfull skräck när midsommarfirandet istället blir ett gisslandrama utspelas innanför gårdens väggar.

RELATERADE BÖCKER