De objudna

Vill du läsa De objudna pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Sven Sörmark. Att läsa De objudna online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se De objudna Image

Det är midsommarafton. På en gård i Skåne har familjen Holm förberett sig på att gästerna ska komma och fira med dem. De tre barnen ligger fortfarande och sover när direktören Roland Holm och hans fru överraskas av ankomsten av två beväpnade män. De objudna inkräktarna visar sig vara rymlingar från en närliggande anstalt där de suttit fängslade för ett fruktansvärt brott. Plötsligt har idyllen förvandlats till fasansfull skräck när midsommarfirandet istället blir ett gisslandrama utspelas innanför gårdens väggar. Allt eftersom det mardrömslika scenariot fortskrider står det klart att det kanske inte bara är pengar de två brottslingarna är ute efter. När dagen väl slutat i tragedi finns det två kroppar att hämta, och en familj som aldrig kommer vara sig lik igen. Sven Sörmark (1923 - 1987) var en svensk författare, chefredaktör och förlagsdirektör. Född i skånska Hörby och medlem av både svenska deckarakademin och skånska deckarsällskapet. Sörmark har skrivit ett 10-tal deckare och andra litterära verk under sin levnadstid.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,61 MB

FILNAMN: De objudna.pdf

ISBN: 9788726248760

FÖRFATTARE: Sven Sörmark

LADDA NER
LÄSA ONLINE

De objudna / Ljudbok

De objudna gästerna trivs för att våra bostäder ger dem skydd, värme och mat. En del är tämligen oskyldiga, men andra kan vara obehagliga bekantskaper. Råttor och getingar till exempel är vi inte många som vill dela bostad med, medan vi däremot kan leva med silverfiskar och spindlar.

De objudna gästerna träffade Obama | SvD

BETYG 3.1 av 5 De objudna 1944 USA 100min IMDb. Rysare om en kvinna som tycker sig hemsökt av sin döda mors ande. En man och hans syster som precis köpt spökhuset försöker lösa gåtan.

RELATERADE BÖCKER