Mindfulnessövningar ur Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness - övningar

Mindfulnessövningar ur Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness - övningar-boken skrevs 2015-11-16 av författaren Titti Holmer. Du kan läsa Mindfulnessövningar ur Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness - övningar-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Titti Holmer.

Rsfoodservice.se Mindfulnessövningar ur Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness - övningar Image

I boken Lycka nu visar psykologen Titti Holmer hur man kan använda mindfulness för att hantera stress, ångest, missbruk, smärta, sorg, ilska, sömnstörningar och impulsivitet. Mindfulness är ett förhållningssätt som handlar om här och nu. Det är en teknik som har använts i tusentals år för att öka upplevelsen av positiva känslor, men den ger också hjälp att hantera svårigheter. Här har vi samlat övningar från boken Lycka nu. Alla övningar har det gemensamt att de hjälper dig till en ökad medvetenhet. Du lär dig hur dina kroppsliga sensationer, känslor, tankar och handlingsimpulser samspelar. Genom att träna dig i att lära känna de fyra delarna kropp, känsla, tanke och handling får du större möjligheter att göra medvetna val. Innehållet bygger på författarens egen psykoterapeutiska erfarenhet och på vetenskaplig forskning om positiva känslor och mindfulness. Övningarna hjälper dig att identifiera problemet, observera nuet och gå vidare mot en positiv förändring. För det är i nuet du bestämmer hur din framtid ser ut.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,82 MB

FILNAMN: Mindfulnessövningar ur Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness - övningar.pdf

ISBN: 9789176511947

FÖRFATTARE: Titti Holmer

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Titti Holmer - Elisa Kirja

Pris: 49 kr. Ljudbok, 2015. Laddas ned direkt. Köp Mindfulnessövningar ur Lycka nu : En praktisk guide i mindfulness - övningar av Titti Holmer på Bokus.com.

Öva skriva 2 Skrivstilsbokstäver

Ladda ner Öva skriva 2 Skrivstilsbokstäver boken lokalt! Här är de bästa Birgitta Annell, Monica Benoit böckerna och mer. Öva skriva 2 Skrivstilsbokstäver Ladda ner en PDF fil är nu så enkelt!

RELATERADE BÖCKER