Ta mig långt bort

Ta mig långt bort-boken skrevs 2019-07-01 av författaren Margareta Robjer. Du kan läsa Ta mig långt bort-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Margareta Robjer.

Rsfoodservice.se Ta mig långt bort Image

Frideborg var den unga studentskan som förenade mod, intellektuell skärpa, med en inre trygghet och kroppsligt, en fysisk svaghet. Under sitt korta liv tog hon konsekvensen av sin övertygelse och verkade i arbetet för fred i ett flertal länder.Genom dagböcker huvudsakligen från länder i Mellan- och Sydamerika, samt längs andra oroshärdar, får läsaren följa hennes arbete och reflektioner i en ofta utsatt och ansträngande vardag. Boken berättar också om en mors resa i en älskad dotters fotspår.Boken berättar dels om Frideborgs liv och kamp mot sjukdom och för en bättre värld.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,36 MB

FILNAMN: Ta mig långt bort.pdf

ISBN: 9789188949738

FÖRFATTARE: Margareta Robjer

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Inaktivera eller ta bort ditt konto | Facebooks ...

Pris: 215 kr. danskt band, 2019. Skickas inom 6-8 vardagar. Köp boken Ta mig långt bort av Margareta Robjer (ISBN 9789188949738) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

Blues - Letra de Ta Mig Bort + traducción al Inglés

Cykeltalangen Frida Knutsson var i sitt livs form. Då kom kraschen som ledde till en hjärnskakning och en svår period som slutade på en ätstörningsklinik. - Det var jätteilla, det gick så långt att jag inte tog mig upp ur sängen till slut, säger hon till till Sveriges Radio .

RELATERADE BÖCKER