På Aftonbladet

Vill du läsa På Aftonbladet pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Sven Sörmark. Att läsa På Aftonbladet online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se På Aftonbladet Image

"På Aftonbladet" är en reportagebok skriven av Sven Sörmark, chefredaktör för tidningen under 60-talet, och är en spännande och livlig skildring av en svenska kvällstidning. Han ger en historisk tillbakablick från 1932 då Aftonbladet köptes av Torsten Kreuger, till dåtidens omstridda LO-organ. Det är ett avslöjande och analyserande reportage om allt från rivaliteten med Expressen till inställningen till nazismen under andra världskriget. Sörmark berättar även om personerna som drivit tidningen och skrivit dess historia, så som P. G. Peterson och Kurt Samuelsson. Det är en berättelse som ger en unik inblick i den svenska tidningsvärlden med olika historiska skeenden som kuliss. Sven Sörmark (1923 - 1987) var en svensk författare, chefredaktör och förlagsdirektör. Född i skånska Hörby och medlem av både svenska deckarakademin och skånska deckarsällskapet. Sörmark har skrivit ett 10-tal deckare och andra litterära verk under sin levnadstid.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,57 MB

FILNAMN: På Aftonbladet.pdf

ISBN: 9788726181449

FÖRFATTARE: Sven Sörmark

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Aftonbladet Debatt - Home | Facebook

Professor Yngve Gustafsson talar gång på gång om att svensk äldrevård tar död på de äldre. Vi 366 sjuksköterskor känner inte igen den verkligheten som han beskriver. Vår upplevelse är att han drar slutsatser utifrån anhörigas upplevelser, skriver debattörerna. Häng med i debatten, följ Aftonbladet Debatt.

Hur loggar jag in på Aftonbladets app? - Startsida

Personuppgiftspolicy. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

RELATERADE BÖCKER