Lite mer konsthistoria för barn

Vill du läsa Lite mer konsthistoria för barn pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Ingmari Åkerman. Att läsa Lite mer konsthistoria för barn online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Lite mer konsthistoria för barn Image

Lite mer konsthistoria för barn innehåller bilder och texter om 18 konstnärer, både svenska och utländska. Urvalet är gjort med tanke på att det är lätt och roligt att hitta på uppgifter i anslutning till dem.  Varje konstnär representeras av en bild gjord av barn och en beskrivning för läraren av konstnärens liv med förslag till bilduppgifter. Dessutom finns en text om konstnären skrivet för elever samt en kortfattad  beskrivning av konstnärens specifika drag. Elevmaterialet får kopieras.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,24 MB

FILNAMN: Lite mer konsthistoria för barn.pdf

ISBN: 9789144110899

FÖRFATTARE: Ingmari Åkerman

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Liten konsthistoria för barn - Böcker - CDON.COM

För barn 0-12 år; Other languages; English; Suomi; Svenska; Logga in; Other languages; English; Suomi; Svenska; Search terms. Start; E-medier & databaser; Bibliotek & öppettider; Kalender; För barn 0-12 år; Liten konsthistoria för barn med bilduppgifter. av Ingmari Åkerman (Bok) 2014, Svenska, ... Mer information hittar du här. Kontakt ...

Liten konsthistoria för barn (36804-02) | Studentlitteratur

Lite mer konsthistoria för barn innehåller bilder och texter om 18 konstnärer, både svenska och utländska. Urvalet är gjort med tanke på att det är lätt och roligt att hitta på uppgifter i anslutning till dem. Varje konstnär representeras av en bild gjord av barn och en beskrivning för läraren av konstnärens liv med förslag till bilduppgifter.

RELATERADE BÖCKER