Det osagda: En släkthistoria

Det osagda: En släkthistoria-boken skrevs 2018-07-23 av författaren Torill Thorup. Du kan läsa Det osagda: En släkthistoria-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Torill Thorup.

Rsfoodservice.se Det osagda: En släkthistoria Image

Del 5 av 22: Familjearvet. En släkthistoria i samma anda som Margit Sandemos serier - fullmatad med dramatik, romantik och starka kvinnoporträtt. 'Familjearvet' berättar om livet kring ett järnverk i slutet av 1800-talet.Ylva njuter av dagarna i Freriksvern tillsammans med Harald - trots att bröllopet med Simen närmar sig. Tillsammans med tant Fanny försöker de komma fram till vem det är som smyger omkring på Brandsäther och spionerar på Ylva.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,23 MB

FILNAMN: Det osagda: En släkthistoria.pdf

ISBN: 9789177796169

FÖRFATTARE: Torill Thorup

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Gabriella Boris - Elisa Kirja

En släkthistoria fullmatad med dramatik, romantik och starka kvinnoporträtt. Serien utspelar sig på storgården Övre Tronstad vid Oslofjorden i början av 1900-talet. Tillsammans med sin son och en barnpiga flyttar rikemansdottern Gabriella in i storgården för att komma undan en skandal.

«Det osagda: En släkthistoria» by Torill Thorup / AvaxHome

Det osagda. Torill Thorup ... Del 5 av 22. En släkthistoria i samma anda som Margit Sandemos serier - fullmatad med dramatik, romantik och starka kvinnoporträtt. 'Familjearvet' berättar om livet kring ett järnverk i slutet av 1800-talet.

RELATERADE BÖCKER